Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Stranger Things seizoen 5 van start, vertraging bij The Old Guard door brand

De productie van het vijfde seizoen van Stranger Things is van start gegaan. Daarnaast hebben de opnames van The Old Guard vertraging opgelopen door een brand en zijn de eerste beelden verschenen ven Heartbreak High en het slotseizoen van Locke & Key.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Stranger Things seizoen 5 van start

Het uitkijken naar het vijfde seizoen van Stranger Things is in volle gang. Het zal nog wel even duren voor we aan de slag kunnen met het vijfde seizoen, maar de productie van seizoen 5 is nu van start gegaan. De schrijvers hebben zich bij elkaar gevoegd om te werken aan alles dat is geschreven voor het slotseizoen.


Vertraging bij The Old Guard door brand

Slecht nieuws voor de fans van The Old Guard. De tweede film heeft vertraging opgelopen omdat er brand is uitgebroken in de filmstudio waar de opnames plaatsvonden. Er zijn geen gewonden gevallen bij de brand, die inmiddels volledig is geblust. De droogte in Rome was vermoedelijk de reden dat de brand zich kon verspreiden.


Verwijderalarm: Chicago Fire én Med in lijst vol met series

Kent het Netflix Verwijderalarm over het algemeen een rustige start van een nieuwe maand, dat is nu wel even anders. Het klopt, ook deze maand is het de aankomende dagen niet zo druk. Er verdwijnen een aantal films The Best of Me, Slender Man en Annabelle. Daarna begint het echte bloedbad pas.


Remake Heartbreak High komt in september naar Netflix

De eerste beelden van de nieuwe Austrlische serie Heartbreak High zijn vrijgegeven. De remake van de serie uit de jaren ’90 verschijnt op 14 september op Netflix. Een onthulling op Hartley High zorgt ervoor dat Amerie plotseling wordt buitengesloten en veroorzaakt een mysterieuze en openlijke breuk tussen haar en haar beste vriendin Harper. Met hulp van haar nieuwe vrienden – buitenbeentjes Quinni en Darren – doet Amerie er alles aan om haar reputatie herstellen, terwijl ze tegelijkertijd haar weg probeert te vinden in de wereld van liefde, seks en liefdesverdriet. Hieronder zie je de beelden.


Trailer laatste seizoen Locke & Key

Het bovennatuurlijke familiedrama komt terug voor een derde en tevens laatste seizoen. In augustus is het zover. Locke & Key volgt een moeder (Darby Stanchfield) die met haar kroost verhuist naar een oude villa van de familie van haar vermoorde echtgenoot. Daar vinden de familieleden magische sleutels met verschillende functies, maar maken er ook een kwade kracht wakker. Aan het einde van het tweede seizoen leek de rust wedergekeerd, maar dat was vermoedelijk slechts schijn…


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?