Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Ashton Kutcher in romcom, Spaanse serie Hache gecanceld

Ashton Kutcher is te zien in de nieuwe romantische komediefilm Your Place Or Mine. Daarnaast blijkt dat de Spaanse serie Hache is gecanceld na twee seizoenen. Ondertussen is de productie van Bridgerton eindelijk hervat.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Ashton Kutcher in nieuwe romcom Your Place Or Mine

Ashton Kutcher is aan de slag gegaan met een bijzonder project voor Netflix. De acteur kennen we vooral van sitcoms, maar is ook steeds vaker te zien in romantische films. Binnenkort kunnen we hem zien in de romcom Your Place Or Mine.


Spaanse serie Hache gecanceld na twee seizoenen

Slecht nieuws voor de fans van Hache. De Spaanse thrillerserie houdt het na twee seizoenen voor gezien op de streamingdienst. Opvallend nieuws, want de eerste twee seizoenen werden nog goed ontvangen. De Spaanse serie Hache draait om een waargebeurd verhaal rondom Helena die in de jaren ’60 van Barcelona in de heroïnehandel zat.


Chesapeake Shores seizoen 5 komt wekelijks naar Netflix

Het vijfde seizoen van Chesapeake Shores is in aantocht op Netflix. Vanaf maandag 16 augustus kunnen we bij de streamingdienst wekelijks aan de slag met een nieuwe aflevering van de serie. Dat heeft Netflix in België weten te achterhalen.


Productie Netflix Original Bridgerton eindelijk hervat

Eindelijk goed nieuws omtrent Bridgerton. De opnames van de serie kwamen recent stil te liggen vanwege twee positieve COVID-19 tests. Nu zijn de opnames eindelijk hervat. Maker Chris Van Dusen heeft ondertussen niet stilgezeten. “Op dit moment ben ik alvast de eerste vier afleveringen aan het bewerken, ze zien er goed uit.”


Bloedstollende trailer La Casa de Papel seizoen 5 gelanceerd

La Casa de Papel seizoen 5 is in aantocht op Netflix. De afgelopen tijd is keihard gewerkt om het slotseizoen af te ronden en vanaf 3 september kunnen we op Netflix aan de slag met het eerste deel. In aanloop naar de release van die nieuwe afleveringen heeft Netflix nu een bloedstollende trailer gedeeld.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?