Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Emmy Awards • After Life • Jurassic World

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

160 Emmy Award-nomintaties voor Netflix

Netflix heeft uitstekende zaken gedaan tijdens de Emmy Awards. De streamingdienst heeft liefst 160 nominaties in de wacht gesleept. Daarmee heeft Netflix een absoluut record neergezet en zijn ook HBO (107) en NBC (47) verslagen. Opvallend is dat veel verschillende titels zijn genomineerd. De titels met de meeste nominaties zijn Unorthodox (8), Queer Eye (7), Tiger King (6), Cheer (6), The Politician (5), Space Force (4), Dead to Me (4), Unbelievable (4), Glow (3).


After Life stopt na drie seizoenen

Na drie seizoenen is het over en uit voor After Life. Ricky Gervais, de Britse komiek, staat erom bekend om niet al te lang series te maken. Meestal stoppen ze al na één seizoen, maar After Life duurde langer. Na drie seizoenen is het echter wel klaar. “Ik heb er over nagedacht en ik ben eruit. Er komt geen vierde seizoen. Er is een oud gezegde: ‘Om het orkest te leiden, moet je het publiek de rug toekeren’. Dat is gewoon waar. Het publiek denkt dat ze nog een seizoen willen, maar ze weten het niet zeker. Dus je moet voorzichtig zijn.”


Star Trek: Discovery seizoen 3 in oktober van start

We hebben er even op moeten wachten, maar we weten wanneer Star Trek: Discovery terug is voor het derde seizoen. Een half jaar later dan eerder verwacht heeft CBS de releasedatum voor seizoen 3 bekendgemaakt. In oktober gaat de reeks verder en mogen we ook op Netflix aan de slag met nieuwe afleveringen.


Eerste beelden Jurassic World: Kamp Krijtastisch gelanceerd

De eerste beelden van Jurassic World: Kamp Krijtastisch zijn gelanceerd. Netflix heeft op YouTube de eerste beelden uitgebracht van de serie die op 18 september online komt. De serie speelt zich af in het meest ongelooflijke avonturen kamp ter wereld met dinosaurus.


Verwijderalarm: 21 films en series gaan in juli nog verdwijnen

De maand juli was een oase van rust in het Netflix Verwijderalarm, tot de laatste dagen van de maand. Licenties lopen vaak op de slotdag van een maand af, waardoor de lijst nu toch wel weer aardig gevuld is. Er staan namelijk 21 titels op het punt om te gaan verdwijnen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?