Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Jason Momoa • Hans Herbots • Stranger Things

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Jason Momoa in nieuwe Netflix-thriller Sweet Girl

Jason Momoa is binnenkort te zien in een nieuwe film op Netflix. De acteur die we onder meer kennen van Aquaman heeft een rol te pakken in Sweet Girl. Het gaat om een wraakthriller waarin Momoa een man speelt die de dood van zijn vrouw wil wreken. Het is nog onduidelijk wanneer we de film op Netflix mogen verwachten.


Hans Herbots voor Netflix en BBC aan de slag met The Serpent

Hans Herbots gaat voor Netflix en BBC aan de slag met de nieuwe serie The Serpent. De Vlaamse regisseur is verantwoordelijk voor het regisseren van de laatste vier afleveringen van de fictiereeks over seriemoordenaar Charles Sobhrai. In gesprek met De Standaard laat Herbots weten blij te zijn. “Het is een geweldig scenario en een goede volgende stap in mijn nationale carrière.”


Netflix bestelt tweede en tevens laatste seizoen van Trinkets

Netflix heeft een tweede en tevens laatste seizoen besteld van Trinkets. De serie gaat over drie studenten die in niets op elkaar lijken, maar toch beste vrienden worden als ze dezelfde passie blijken te hebben: Stelen. Netflix heeft nu een tweede seizoen van de reeks besteld en direct laten weten dat dat ook het laatste seizoen wordt.


Neverending Story door Stranger Things weer razend populair

Het liedje Neverending Story, afkomstig van de zanger Limahl, heeft een flinke comeback gemaakt. Het liedje speelde een belangrijke rol in het derde seizoen van Stranger Things en dat is terug te zien aan de populariteit van het liedje. Limahl is onder de indruk. “Ik ben echt stomverbaasd. Ik zat in de auto met mijn 82-jarige moeder en 23-jarige neef toen ik een aantal reacties zag op social media. Ik zei heel nonchalant: ‘trouwens Josh, blijkbaar wordt mijn liedje gebruikt in iets wat Stranger Things heet’. Toen hij helemaal gek werd, kwam het besef dat dit misschien wel iets groots was.”


Vaiana-actrice Auli‘i Cravalho in nieuwe Netflix-film

Auli‘i Cravalho heeft een nieuwe hoofdrol te pakken. De actrice brak door vanwege haar rol in de Disney-film Vaiana, in het buitenland bekend onder de naam Moana. Nu heeft ze een rol te pakken in Sorta Like A Rock Star. De film vertelt het verhaal van de optimistische Amber Appleton. Ze woont samen met haar moeder in een schoolbus die door haar moeder wordt bestuurd. Als een tragedie plaatsvindt verandert het leven van de Appleton’s flink. Kan Amber haar hoop op een carrière als rock star behouden?


Deze films en series komen in augustus naar Netflix

In augustus verschijnen weer heel wat nieuwe titels op Netflix. De streamingdienst heeft alvast weer het één en ander aangekondigd. Zo kunnen we onder meer aan de slag met de Disney-film Coco, nieuwe seizoenen van Derry Girls en Dear White People en de film Blade Runner 2049.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?