Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Arrested Development • Diablero

Arrested Development seizoen 4 Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Mexicaanse horror-serie besteld: Diablero

Netflix heeft groen licht gegeven om de Spaanstalige fantasy-horrorserie Diablero te gaan maken. De serie zal in Mexico worden opgenomen en moet in 2018 verschijnen. Diablero wordt gebaseerd op het boek El Diablo Me Obligo (The Devil Forced Me) van F.G. Haghenbeck. Het verhaal zoomt in op drie personen waaronder een demonhunter (diablero).


Film van Angelina Jolie op komst

First They Killed My Father is de eerste film van Angelina Jolie die ze voor Netflix heeft gemaakt. Deze productie zal op 15 september op de streamingdienst verschijnen en is gebaseerd op het boek van Loung Ung. Het boek van de Cambodjaanse schrijfster en mensenrechtenactiviste Ung beschrijft haar aangrijpende memoires op, over hoe ze als jong meisje wist te overleven gedurende het dodelijke Khmer Rouge regime van 1975 tot 1978.


Burnett interviewt kinderen voor Netflix

Volgend jaar gaan we de 83-jarige comédienne Carol Burnett aan het werk zien op Netflix. Ze krijgt namelijk haar eigen kinderprogramma. De serie zal A Little Help with Carol Burnett gaan heten en hierin zal ze in gesprek gaan met kinderen van acht, negen en tien jaar oud. Op een komische wijze zullen lastige dilemma’s worden besproken. Het is voor Burnett een rentree, want lang geleden had ze met The Carol Burnett Show ook al een hit te pakken.


Arrested Development keert terug in Balboa Towers

Jason Bateman zien we momenteel schitteren in Ozark, ondertussen is hij alweer druk bezig met de opnames van Arrested Development. Deze komedieserie zal op Netflix terugkeren voor een vijfde seizoen. De familie Bluth zal weer voor flink wat grappige en rare situaties komen te staan. Daarbij maakte Bateman via twitter alvast duidelijk dat we een opvallende plaats terug zullen zien. De beroemde Balboa Towers!


Mindhunter van House of Cards-regisseur David Fincher

Met Mindhunter komt Netflix op 13 oktober met een nieuwe crimeserie. Het verhaal speelt zich af in de jaren zeventig en komt van de hand van David Fincher. De regisseur, die al vijf seizoenen lang betrokken is bij House of Cards, mocht bij deze serie volledig zijn eigen gang gaan. Het levert een kijkje in het brein van seriemoordenaars op. De trailer is alvast gelanceerd.


Twee Indiase Originals aangekondigd

Netflix is sinds vorig jaar mondiaal vertegenwoordig en zo zien we dan ook in steeds meer internationale Originals verschijnen. Daar komen in afzienbare tijd twee Indiase titels bij. Netflix heeft bekendgemaakt dat er wordt gewerkt aan Selection Day en Again. Selection Day gaat over cricket en corruptie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Aravind Adiga. Dit speelt in Mumbai. In New Delhi speelt Again zich af, een detectiveserie met een vrouwelijke hoofdrol.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?