Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Gezondheidsupdate Bob Odenkirk, opnames Knives Out 2 in volle gang

Bob Odenkirk heeft een gezondheidsupdate gegeven. De Better Call Saul-ster blijkt een kleine hartaanval gehad te hebben. Ondertussen zijn de opnames van Knives Out 2 in volle gang, terwijl ook de nieuwe kinderlijke muziekfilm Vivo in aantocht is.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Gezondheidsupdate Better Call Saul-ster Bob Odenkirk

Better Call Saul-ster Bob Odenkirk heeft een update gegeven over zijn gezondheid. Hij werd afgelopen week tijdens de opnames onwel. “Ik had een kleine hartaanval. Maar het gaat goed zijn dankzij Rosa Estrada en de dokters die wisten hoe ze deze blokkade zonder operatie moesten verhelpen. Ik wil iedereen bedanken voor zoveel liefde”, aldus Bob Odenkirk op Twitter.


Opnames Knives Out 2 in volle gang

De opnames van het tweede deel van Knives Out zijn inmiddels in volle gang. Op Twitter is bekend geworden dat de film met Daniel Craig in de hoofdrol inmiddels halverwege de opnames is. De opnames in Griekenland zijn inmiddels afgerond. Het is nog niet bekend wanneer de film naar Netflix komt, maar de verwachting lijkt ergens in 2022.


Eerste foto’s Lucifer seizoen 6 verschenen: Dan keert terug

Het zesde seizoen van Lucifer is in aantocht op Netflix. Eerder werd al bekend dat we vanaf 10 september aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen van de serie. Inmiddels zijn ook de eerste beelden vrijgegeven. Dat zesde seizoen betekent een terugkeer van niemand minder dan Dan.


Nieuwe kinderlijke muziekfilm Vivo

Er is een nieuwe kinderfilm in aantocht op Netflix. Het gaat om Vivo dat op 6 augustus naar de streamingdienst komt. Daarin volgen we een muziekminnende kinkajoe die een sensationale reis begaat om zijn levenslot te vervullen om een liefdeslied af te leveren aan een oude vriend.


The Crown seizoen 5: Eerste beelden van Staunton als Queen Elizabeth

Achter de schermen wordt al een tijdje hard gewerkt aan het laatste tijdperk van The Crown. Voor seizoen 5 en seizoen 6 maken we kennis met de laatste Queen Elizabeth. Door de tijdsprong die gemaakt wordt, maken we in seizoen 5 kennis met Imelda Staunton als Queen Elizabeth. Nu zijn de eerste beelden van haar verschenen.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?