Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Outer Banks • Greenhouse Academy • Riverdale

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Outer Banks vernieuwd voor tweede seizoen

Goed nieuws voor de fans van Outer Banks. De Netflix-serie krijgt een tweede seizoen. Dit voorjaar werd de serie een groot succes en dat er een verlenging komt, is dan ook niet heel vreemd. Wanneer de serie terugkeert voor een tweede seizoen, is echter nog niet bekend.


Greenhouse Academy klaar na vier seizoenen

Greenhouse Academy wordt niet meer voorzien van nieuwe afleveringen. De remake van de Israëlische serie houdt er na vier seizoenen mee op op Netflix. Dat is slecht nieuws voor showrunner Giora Chamizer, die juist had ingezet op zes seizoenen.


The Walking Dead: Seizoen 10 krijgt finale, seizoen 11 uitgesteld

Comic Con 2020 heeft heel wat nieuws met betrekking tot The Walking Dead met zich meegebracht. Het evenement gaat dit jaar niet door op de manier zoals we dat gewend zijn, maar door middel van een online panel is wel heel wat duidelijk geworden.


Riverdale-actrice Vanessa Morgan in verwachting

Vanessa Morgan, de actrice die voor Riverdale Toni Topaz speelt, is in verwachting van haar eerste kindje. “Ik twijfelde of ik dit deel van mijn leven geheim moest houden maar ik wist dat mensen het uiteindelijk wel aan mijn buik zouden kunnen zien op foto’s, en ik wil dat jullie het van mij horen. Ik ben ontzettend blij dat ik in januari mijn kleine jongen ter wereld kan brengen.”


Snowpiercer seizoen 3 ‘aangekondigd, teaser seizoen 2 met onthulling

De trein van Snowpiercer staat dan wel even stil, toch is er volop nieuws te melden rondom de serie. Onlangs werd het eerste seizoen afgerond, een tweede seizoen is al op komst en het lijkt erop dat er ook minimaal een derde seizoen zal komen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?