Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Crown • Big Mouth • After Life

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

‘The Crown al in november terug voor seizoen 3’

Het ziet ernaar uit dat we veel minder lang hoeven te wachten op The Crown seizoen 3 dan eerder werd verdacht. Tobias Menzies, één van de nieuwe castleden voor seizoen 3, liet tijdens een interview weten dat de opnames inmiddels zijn afgerond. In november worden de nieuwe afleveringen toegevoegd aan het aanbod van Netflix, zo vertelde Menzies. Eerder werd nog rekening gehouden met een release in 2020.


Netflix vernieuwt Big Mouth voor drie seizoenen

Netflix is een groot fan van Big Mouth. De streamingdienst heeft in aanloop naar de release van het derde seizoen van de reeks in de herfst van 2019 liefst drie nieuwe seizoenen besteld van de reeks. De makers mogen dan ook aan de slag met een vierde, vijfde en zesde seizoen van de geanimeerde komedieserie over de puberteit.


Slotseizoen Lucifer krijgt liefst 16 afleveringen

Goed nieuws voor de fans van Lucifer. Nadat eerder duidelijk werd dat seizoen 5 het slotseizoen wordt van de reeks, is nu bekend dat dat laatste seizoen wel langer duurt dan eerder verwacht. We mogen in seizoen 5 van Lucifer liefst zestien afleveringen verwachten.


Opnames After Life seizoen 2 staan al gepland

Ricky Gervais begint volgende week aan de voorbereiding voor de productie van After Life seizoen 2. De opnames voor het nieuwe seizoen van zijn eigen serie vinden vervolgens plaats tussen september en oktober. Ondertussen werkt hij ook aan zijn theatertour. Nadat hij AFAS Live al heeft gehad wachten in Europa onder meer nog Madrid, Parijs, Berlijn en Praag.


Eddie Murphy mogelijk aan de slag voor Netflix

Eddie Murphy gaat mogelijk aan de slag voor Netflix. Volgens onder meer TMZ is Murphy in gesprek met de streamingdienst om een deal te maken om aan de slag te gaan met meerdere stand-upcomedyspecials. Murphy zou graag aan de slag gaan met stand-upcomedy. Mogelijk kunnen we zijn specials binnenkort op Netflix verwachten.


13 Geboden komt in augustus naar Netflix in België

Op Netflix in België kunnen we binnenkort aan de slag met een nieuwe Vlaamse serie. De streamingdienst is erin geslaagd de rechten aan te kopen van 13 Geboden. De serie werd oorspronkelijk uitgezonden bij VTM en is vanaf 30 augustus te bekijken op Netflix. Seizoen 1 telt dertien afleveringen die vanaf die dag in één keer te bekijken zijn.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?