Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Lucifer • Gilmore Girls • House of Cards

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Waarom Netflix besloot Lucifer te redden

FOX stopte met Lucifer, maar Netflix bracht nieuw leven in de serie. Toen er een punt achter werd gezet was er grote paniek en verontwaardiging bij de fans. Dat viel Netflix ook op, zo legde Cindy Holland dit weekend uit. “Het is een fantastische serie met een krachtige aanhang in delen van de wereld waar wij de licentie al hadden om de serie te streamen. Daarom vonden we het belangrijk om de serie verder te laten gaan.”


Deze films en series komen in augustus

Netflix heeft bekendgemaakt welke films en series er in de eerste twee weken van augustus zullen verschijnen. Maakte de streamingdienst eerder altijd gelijk voor een hele maand bekend wat er komen gaat, dat is nu dus teruggebracht naar vijftien dagen.


Meer Master of None als Aziz Ansari ‘klaar is’

Master of None is één van de best gewaardeerde komedieseries van de afgelopen jaren. Het was dan ook wachten op een derde seizoen, tot hoofdrolspeler en schrijver Aziz Ansari werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Ansari heeft dit altijd ontkend. Waar Netflix eerder afstand nam van acteurs die zich in het verleden niet hebben gedragen zoals Kevin Spacey, Louis C.K. en Danny Masterson, is dat bij Ansari niet het geval. “We zouden graag een derde seizoen van Master of None maken als Aziz daarvoor klaar is.”


Releasedatum House of Cards laat op zich wachten

Het slotseizoen van House of Cards zal ergens in 2018 verschijnen. Tijdens TCA18 heeft Cindy Holland nog geen datum bekendgemaakt. “We zijn erg trots op de shot en het einde is naar mijn mening geslaagd. Het is altijd ons plan geweest om seizoen 6 het slotseizoen te laten zijn.” Door het afscheid van Kevin Spacey werd het wel een ander seizoen dan gepland. “We zijn erg trots op het werk dat Robin Wright, Michael Kelly en de hele cast heeft gecreëerd.”


Stranger Things 3 definitief naar zomer 2019

Netflix heeft bevestigd dat het derde seizoen van Stranger Things op zich laat wachten tot de zomer van 2019. Eerder werd al bekend dat het vervolg pas volgend jaar zou komen, maar de hoop was begin 2019. Een teaser gaf vorige week al de indicatie van de zomer en daar is nu de bevestiging van gekomen.


Vervolg Gilmore Girls zit er (voorlopig) niet in

De comeback van Gilmore Girls maakte veel los. Eind 2016 kwam Gilmore Girls: A Year in the Life. Daarin keerden we terug bij Rory en Lorelai Gilmore en bleven we uiteindelijk ook best achter met een cliffhanger. Een vervolg lijkt er voorlopig niet te komen. “We hebben er totaal nog niet over gesproken”, waren de heldere woorden dit weekend op TCA18.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?