Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: A Star is Born • The Crown • Slimme schermen

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

A Star is Born naar Netflix

Netflix is erin geslaagd om de rechten aan te kopen van de bioscoophit A Star is Born. De film werd in 2018 uitgebracht in de bioscoop met Lady Gaga en Bradley Cooper in de hoofdrol. Binnen no time groeide de film uit tot een ware kaskraker. Nu weten we dat A Star is Born vanaf 20 augustus te bekijken is op Netflix.


Opnames The Crown pas in de zomer van 2021 hervat

Netflix kwam recent naar buiten met goed nieuws omtrent The Crown. De serie zou dan toch een zesde seizoen krijgen. Nu blijkt echter wel dat we lang moeten wachten op het vijfde en zesde seizoen. De opnames daarvoor gaan namelijk pas in juni 2021 van start. Dat heeft onder meer te maken met de coronacrisis. Gelukkig mogen we ons wel opmaken voor de release van The Crown seizoen 4.


Sweet Magnolias seizoen 2 besteld door Netflix

Goed nieuws voor de fans van Sweet Magnolias. Op dezelfde dag dat duidelijk werd dat Virgin River voorzien wordt van een derde seizoen, werd ook duidelijk dat er een vervolg is besteld van Sweet Magnolias. Daarmee krijgen we binnenkort antwoorden voor de grote cliffhanger waar het eerste seizoen mee eindigde.


Netflix nu ook ondersteund door slimme schermen van Google

Netflix is vanaf nu op nog meer apparaten te bekijken. Zo is de streamingdienst sinds deze week ook beschikbaar op slimme schermen van Google. Denk daarbij aan de Nest Hub en de Nest Hub Max. De applicatie is toe te voegen door gebruik te maken van Google Home of de Assistent-app.


Virgin River krijgt ook derde seizoen

Virgin River is vernieuwd voor een derde seizoen. Ondanks dat het tweede seizoen van de romantische dramaserie nog niet eens te bekijken is op Netflix, blijkt de streamingdienst in het diepste geheim al een derde seizoen besteld te hebben. Dat blijkt uit informatie die in handen is van Production Weekly.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?