Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Netflix maakt live-action serie over Pokémon, nieuw castlid voor Into the Night

Netflix gaat aan de slag met een live-action serie over Pokémon. Daarnaast is er een nieuw castlid bekend voor het tweede seizoen van Into the Night. Tevens sloot Netflix een megadeal met Jennifer Garner voor onder meer een tweede deel van Yes Day.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix maakt live-action serie over Pokémon

Netflix maakt eene igen live-action serie over Pokémon. Alhoewel de ontwikkeling van de serie nog in een vroeg stadium is, schijnt in ieder geval Lucifer showrunner Joe Henderson aan de slag te gaan met de serie. In 2019 verscheen eerder al een live-action film met Detective Pikachu.


Nieuw castlid voor Into the Night seizoen 2

Er is nieuw castlid voor Into the Night seizoen 2 bekendgemaakt. Coen Bril, een Nederlandse acteur, vertolkt de rol van Heremans. Hij speelt een Nederlandse soldaat die in de oude militaire Sovjet-bunker in Bulgarije verblijft. Een releasedatum voor seizoen 2 is nog niet bekend.


Bob Ross komt op speciale wijze naar Netflix

Wie kent hem niet: Bob Ross. Met zijn eigen schilderprogramma wist hij de harten van veel kijkers te veroveren. Nu blijkt Bob Ross binnenkort ook naar Netflix te komen en wel met een speciale documentaire in Happy Accidents, Betrayal & Gre.


Jennifer Garner sluit megadeal met Netflix

Jennifer Garner heeft een megadeal gesloten met Netflix. De actrice gaat een aantal films produceren voor Netflix, zo heeft The Hollywood Reporter bekendgemaakt. Tot de dael hoort onder meer een vervolg op Yes Day waarin ze zelf de rol van Allison Torres vertolkt. Voor deel 2 komt de productie voor rekening van Garner.


Deze films en series komen in augustus op Netflix

Augustus is in zicht en Netflix gaat stevig door met het toevoegen van nieuwe films en series. Een overzicht wat je zoal kunt verwachten in de eerste helft van deze zomermaand. De eerste van de maand is het gelijk raak met heel veel nieuwe films. En daarnaast ook een geliefde realityreeks met Below Deck: Mediterranean.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?