Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Tuca & Bertie • Formula 1 • Spotgoedkoop abonnement

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Tuca & Bertie na één seizoen geannuleerd

Slecht nieuws voor de fans van Tuca & Bertie. Netflix heeft bekendgemaakt dat we geen nieuw seizoen meer hoeven te verwachten van de reeks. De geanimeerde serie over de twee vogels Tuca & Bertie, gespeeld door Tiffany Hadish en Ali Wong, die in hetzelfde appartementencomplex woonden is al na één seizoen klaar. “Alhoewel Tuca & Bertie geen tweede seizoen krijgen, zijn we trots op het feit dat de serie de komende jaren op Netflix te bekijken is”, liet de streamingdienst weten in een statement.


Seizoen 2 van Formule 1-documentaire in 2020 naar Netflix

Netflix heeft officieel bekendgemaakt een tweede seizoen besteld te hebben van Formula 1: Drive to Survive. De laatste tijd gingen al geruchten dat er ook een tweede seizoen zou komen en nu heeft Netflix laten weten dat die in 2020 verschijnt. Voor het tweede seizoen doen ook Mercedes en Ferrari voor het eerst mee.


Designated Survivor geannuleerd door Netflix

Het is gedaan voor Designated Survivor. Waar Netflix er eerder nog voor koos om de serie te redden door een derde seizoen te bestellen, is nu duidelijk geworden dat het toch echt klaar is voor de serie. Kiefer Sutherland gaf al aan dat een vierde seizoen lastig zou worden. “De realiteit is dat door de verhuizing naar Netflix, veel acteurs niet voor vast zijn gecontracteerd en op zoek zijn gegaan naar andere banen. Dat kan ik overigens niemand kwalijk nemen.”


Netflix’ Mobile-only abonnement nog goedkoper dan gedacht in India

Het mobile-only abonnement dat Netflix aanbiedt in India blijkt nog goedkoper te zijn dan gedacht. Het nieuwe abonnement is tot op heden alleen in India te kiezen, maar is daar wel spotgoedkoop. Voor 199 rupees heb je een abonnement waarmee je alleen via je telefoon naar Netflix kunt kijken. Omgerekend is dat zo’n 2,60 euro. Eerder werd aangenomen dat het abonnement meer dan 3 euro per maand zou kosten.


Topcast voor nieuwe Halloween-film van Adam Sandler

Adam Sandler heeft grote namen binnengehaald voor zijn nieuwe Halloween-film. Maya Rudolph, Kenan Thompson, Kevin James, Julie Bowen, Ray Liotta, Steve Buscemi, Rob Schneider, Michael Chiklis, Shaquille O’Neal, China Anne McClain, Paris Berelc, Tim Meadows, Colin Quinn, June Squibb en Karan Brar hebben allen een rol in de nieuwe film van Sandler. Ook Stranger Things’ Noah Schnapp heeft een rolletje te pakken. De film vertelt het verhaal van een man die niet echt geliefd wordt, ondanks zijn legendarische Halloween-vieringen. Als Halloween in het water dreigt te vallen, is het aan hem om het feest dit jaar te redden.


7 Prangende vragen voor Stranger Things seizoen 4

Het derde seizoen van Stranger Things liet ons achter met een aardige cliffhanger. Er bleef dan ook voldoende ruimte over voor een vierde seizoen. Wij hebben zeven prangende vragen op een rijtje gezet waar we antwoord op hopen te krijgen in seizoen 4.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?