Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Snel Virgin River nieuws, eerste beelden Army of Thieves verschenen

Het ziet ernaar uit dat we snel nieuws krijgen over Virgin River. Tim Matheson, verantwoordelijk voor de rol van Doc, gaf een update over een eventueel nieuw seizoen. Ook werden de eerste beelden gelanceerd van Army of Thieves, de prequel van Army of the Dead en wil Netflix een Malcolm X en Muhammad Ali documentaire.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Doc geeft update over Virgin River seizoen 4

Tim Matheson, beter bekend als Doc uit Virgin River, heeft een update gegeven over Virgin River seizoen 4. “Nou, Netflix is vrij stil daarover (de productiestatus, red.). Ik aarzel een beetje om iets te zeggen. Misschien raken zij daardoor van streek. Maar ik heb begrepen dat het nu elke dag kan zijn.” We lijken dan ook snel nieuws te mogen verwachten over seizoen 4.


Netflix lanceert beelden voor Army of the Dead prequel

De eerste beelden van Army of Thieves zijn een feit. Het wordt een prequel op Army of the Dead en we volgen Dieter, een bankmedewerker die meegesleurd wordt in een ongekend avontuur wanneer een mysterieuze vrouw hem rekruteert voor een groep criminelen waarop Interpol jaagt. De groep plant een roofoverval op een reeks legendarische, niet te kraken kluizen in Europa.


Lucifer seizoen 6 krijgt razendsnelle releasedatum in september

Lucifer seizoen 6 komt al razendsnel naar Netflix. De streamingdienst heeft tijdens Comic-Con@Home 2021 bekendgemaakt dat het slotseizoen van Lucifer op 10 september in première gaat op de streamingdienst. Naast de bekendmaking van de releasedatum zijn ook meteen de eerste beelden verschenen van het slotstuk.


Netflix koopt rechten voor docu over band tussen Malcolm X en Muhammad Ali

Netflix is erin geslaagd om de rechten aan te kopen voor een nieuwe Netflix-documentaire. De docu moet gaan over de band tussen Malcolm X en Muhammad Ali. De nieuwe documentaire al al op 9 september verschijnen met de titel Blood Brothers: Malcolm X en Muhammad Ali.


Bizarre plotwending voor Manifest: Netflix wil serie nu toch redden

Netflix gaat misschien zorgen voor een verrassende plotwending omtrent Manifest. De serie werd eerder gered door NBC en even zag het ernaar uit dat ook Netflix de serie niet zou redden. Daar komt nu mogelijk een verrassende wending in. Netflix zou de serie tóch willen redden.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?