Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Old Guard • Joe Exotic • Last Chance U

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Charlize Theron raakte zwaargewond bij opnames The Old Guard

De opnames van The Old Guard verliepen voor Charlize Theron absoluut niet vlekkeloos. De actrice raakte zwaargewond en moest na de opnames zelfs drie keer geopereerd worden. Vijf weken lang bleef ze met haar zwaargewonde hand doorlopen. “Door de strakke planning was het onmogelijk om te laten onderzoeken hoe erg het was. Dus ik knokte door. Ik moest nog een hele vechtscène opnemen in vijf dagen tijd met een duim die er tot op het bot af lag”, vertelde ze aan Stellar Magazine.

“Ik verloor dus eigenlijk alle controle in mijn hand. We draaiden een scène waarbij ik op een paard zat met een hand waar ik niks mee kon. Dat was heftig. Pas nadat we klaar waren met filmen werd het duidelijk dat ik drie operaties nodig had.”


Tiger King-docufilm volgende week op tv

Nadat Joe Exotic de gemoederen flink heeft beziggehouden in de Tiger King-docu, mogen we volgende week een nieuwe documentairefilm verwachten. In Surviving Joe Exotic worden onder meer de dieren in beeld gebracht die onder de dierentuineigenaar geleefd hebben. De film is op 25 juli te zien op Animal Planet.


Dirty John seizoen 2: The Betty Broderick Story

Het tweede seizoen van Dirty John is onderweg naar Netflix. In het nieuwe seizoen worden we meegenomen naar The Betty Broderick Story. USA Network heeft de episodes de afgelopen maanden uitgezonden in de Verenigde Staten, vanaf 14 augustus is Netflix aan de beurt.


Officiële trailer Last Chance U seizoen 5 verschenen

Het vijfde seizoen van Last Chance U is onderweg naar Netflix. Om alles vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen heeft de streamingdienst de officiële trailer van het seizoen gelanceerd. Voor dit seizoen worden we meegenomen naar Laney College. Seizoen 5 komt op 28 juli naar Netflix.


Releasedatum en trailer derde en laatste seizoen The Rain verschenen

Het einde van The Rain is nu dan toch echt in zicht. Door middel van een YouTube-video heeft Netflix de releasedatum van het slotseizoen van de reeks bekendgemaakt. Vanaf donderdag 6 augustus kunnen fans aan de slag met alle afleveringen van seizoen 3. Inmiddels is ook de officiële trailer van het slot verschenen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?