Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Riverdale • Glitch • Star Trek: Discovery

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Seizoen 3 van Glitch wordt slotseizoen

Slecht nieuws voor fans van Glitch. De serie werd in 2018 vernieuwd voor zijn derde seizoen en nu is duidelijk geworden dat dat ook meteen het laatste seizoen wordt van de Australische reeks. De opnames zijn al in december afgerond en de afleveringen worden nog later dit jaar uitgezonden bij ABC. Daarna worden de laatste episodes toegevoegd aan het aanbod van Netflix.


Gastrol Shannen Doherty in eerbetoon-aflevering Riverdale

De eerste aflevering van het vierde seizoen van Riverdale wordt opgedragen aan Luke Perry. De makers zijn erin geslaagd om Shannen Doherty over te halen ook mee te doen in de eerbetoonaflevering. Zij vormde in Beverly Hills, 90210 een koppel met Perry en was sindsdien goed bevriend met hem.


Trailer nieuwe seizoenen DC-series verschenen

The CW heeft tijdens San Diego Comic Con de trailers van de nieuwe seizoenen van Arrow, The Flash en Black Lightning vrijgegeven. In het geval van Arrow wordt het het laatste seizoen en de trailer neemt ons dan ook mee naar het pad dat Oliver Queen de laatste jaren bewandeld heeft. Ook komen we aan op het punt waar hij nu staat en zal hij ver moeten gaan om zijn belofte aan The Monitor waar te maken.


Eerste blik op Rick and Morty seizoen 4

Rick and Morty keert binnenkort terug voor gloednieuwe afleveringen. De uitzendingen van het vierde seizoen gaan in november van start op tv. Tijdens San Diego Comic-Con lieten de makers van de reeks alvast de eerste beelden zien van het vierde seizoen. In de eerste beelden staat een gevaarlijke app centraal. Naast de beelden werd ook duidelijk dat er heel veel nieuwe afleveringen aan komen. In de komende jaren worden sowieso zeventig nieuwe afleveringen verwacht.


Eerste beelden Star Trek: Discovery seizoen 3 verschenen

De eerste beelden van het derde seizoen van Star Trek: Discovery zijn een feit. Netflix heeft van San Diego Comic-Con gebruik gemaakt om de eerste foto’s van het nieuwe seizoen te lanceren. Daarin krijgen we alvast een eerste blik op het nieuwe karakter Cleveland Booker (Book), gespeeld door David Ajala.


‘Opnames Strager Things seizoen 4 staan al ingepland’

De officiële bevestiging van Netflix voor een vierde seizoen moet nog komen, maar nu al staan de opnames voor Stranger Things seizoen 4 ingepland. De opnames van het vierde seizoen van Stranger Things gaan in oktober van start. Dat er een vierde seizoen komt, is maar goed ook. Want kijkers bleven in seizoen 3 achter met een flinke cliffhanger.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?