Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Z-Nation • Colony • Better Call Saul

Colony Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Z-Nation krijgt spin-off op Netflix

De zombieserie Z-Nation gaat een spin-off krijgen. Netflix heeft namelijk een seizoen besteld van Black Summer. Hiervan zullen acht afleveringen worden gemaakt met Jaie King in de hoofdrol. Samen met een kleine groep van Amerikaanse vluchtelingen, moet ze een vijandige nieuwe wereld overwinnen en brute beslissingen nemen gedurende de meest dodelijke zomer van de zombie-Apocalypse.


Shonda Rhimes kondigt acht producties aan

Shonda Rhimes is met haar productiebedrijf Shondaland heel hard aan het werk om series te maken voor Netflix. De bedenker van Grey’s Anatomy, Scandal en How To Get Away With Murder werd vorig jaar door Netflix vastgelegd. Nu zijn de eerste producties onderweg.


Colony na drie seizoenen gecanceld

Colony zal na drie seizoenen worden gestopt door USA Network. De uitzendgemachtigde heeft vlak voor de laatste aflevering van het derde seizoen laten weten geen nieuw seizoen meer te bestellen. Het budget werd voor de derde campagne al teruggeschroefd en daar kwamen nu ook lagere kijkcijfers overheen. Op Netflix is het eerste seizoen al te zien, er gaan geluiden op dat streamingdiensten zoals Netflix en Amazon de opties bekijken om de serie voort te zetten.


Crossover tussen Breaking Bad en Better Call Saul?

Tijdens Comic Con was niet alleen de cast van Better Call Saul aanwezig, maar ook die van Breaking Bad. Het was een ware reünie en riep uiteraard de vraag op of de series elkaar gaan kruizen. Doordat Better Call Saul zich afspeelt voor Breaking Bad komen de verhalen steeds meer naar elkaar toe. In het vierde seizoen zou er namelijk ook opnieuw een BB-personage zijn intrede doen. Komt er mogelijk een crossover?


Dit is waar Riverdale 3 om draait + trailer

Tijdens San Diego Comic Con is er veel duidelijk geworden over wat we van seizoen 3 van Riverdale kunnen verwachten. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het derde seizoen, maar desondanks slaagden de makers er aardig in om weinig erover naar buiten te brengen. Tijdens San Diego Comic Con kwam daar eindelijk verandering in en kregen we niet alleen nieuwe beelden te zien, maar ook het één en ander te weten over het thema voor het derde seizoen.


Nappily Ever After heeft een releasedatum

Netflix heeft aangekondigd dat de film Nappily Ever After aanstaande is. Op 21 september gaat deze romantische komedie in première bij de streamingdienst. Het nieuws werd bekend gemaakt door het Strong Black Lead-account van Netflix op social media. In Nappily Ever After komt Violet tot het besef dat ze niet alles uit haar leven haalt, waarna het roer om gaat.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: