Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The 100 ♦ Luke Cage ♦ SAFE

The 100 Netflix seizoen 5

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere woensdag de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Showrunner vertelt wie toch die mensen uit The 100 zijn

Eén van de grote cliffhangers aan het einde van het vierde seizoen van The 100: een gevangenruimteschip vol met mensen. Wie waren het en waar kwamen ze vandaan? Tijdens Comic Con heeft showrunner Jason Rothenberg antwoord gegeven op deze vraag en maakte ook gelijk duidelijk dat deze groep een belangrijke rol zal gaan spelen in het nieuwe seizoen. Onze Nederlandse collega’s schreven er een uitgebreid artikel over.


Stranger Things seizoen 2 gelanceerd mét Eleven

Het tweede seizoen van Stranger Things komt er dit najaar aan en tijdens Comic Con in San Diego heeft de cast vol trots de trailer gepresenteerd. Daarin zien we cast van het eerste seizoen terug en zijn er een aantal nieuwe personages. Maar vooral is The Upside Down nog altijd volledig aanwezig.


Cast van SAFE krijgt steeds meer vorm

Na Amanda Abbington en Michael C. Hall is de cast voor de Netflix Original Serie Safe verder uitgebreid. Ook de acteurs Audrey Fleurot, Emmett J Scanlan en Marc Warren zijn toegevoegd aan de cast. Vorige week werd bekend dat Netflix SAFE had besteld en ondanks dat het project nog in de beginfase is, wordt er nu al naar SAFE uitgekeken. Dat heeft enerzijds met de cast te maken en anderszijds met het feit dat de serie is gecreëerd door schrijver Harlan Coben..


Nieuwe beelden van The Defenders

Het panel van Marvel’s The Defenders heeft tijdens Comic Con in San Diego veel nieuws gebracht en ook veel beelden. De langverwachte serie waar Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist bij elkaar komen verschijnt op 18 augustus op Netflix. De actie en gevechten zijn in ieder geval al heftig.


Iron Fist seizoen 2 met wijzigingen

Tijdens Comic Con werd ook bekendgemaakt dat Iron Fist een tweede seizoen zal krijgen. De vierde serie van Marvel werd het minst goed ontvangen en daar zijn de makers mee aan de slag gegaan. Met name achter de schermen zijn er wijzigingen doorgevoerd. Zo is er afscheid genomen van Scott Buck. De rol van showrunner zal voor het nieuwe seizoen worden ingenomen door Raven Metzner. Hij is gespecialiseerd in films met martial arts en lijkt daardoor geknipt voor de job.


Vrijdag op Netflix: The Incredible Jessica James

Over twee dagen mogen we ons opmaken voor een nieuwe romkom op Netflix: The Incredible Jessica James. Hierin heeft Jessica Williams haar eerste grote hoofdrol te pakken, nadat ze al te zien was in The Daily Show en Girls. Als Jessica James probeert ze aan de slag te komen als toneelschrijfster, maar moet voorlopig haar geld verdienen in de catering. Check alvast de trailer.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?