Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Selena • Riverdale • To All The Boys

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix kondigt Selena: The Series seizoen 2 aan

Netflix heeft een tweede seizoen aangekondigd van Selena: The Series. Seizoen 1 werd uitstekend ontvangen toen het in de eerste vier weken op Netflix door 25 miljoen huishoudelijke kijkers werd bekeken. Seizoen 2 van Selena: The Series wordt op 14 mei toegevoegd aan het aanbod.


Lili Reinhart (Betty uit Riverdale) deelt emotioneel bericht op Instagram

Lili Reinhart heeft een emotioneel bericht gedeeld op haar Instagram-profiel. De actrice, beter bekend als Betty uit Riverdale, heeft recent afscheid moeten nemen van haar opa. “Het breekt mijn hart dat ik in deze tijd niet bij mijn familie kan zijn. Ik herinner me mijn opa als een eenvoudige man uit Ohio die dol was op de sportteams uit Cleveland en die voor de televisie in slaap viel terwijl hij naar oude westerse films keek. Hij was 61 jaar met mijn oma getrouwd en noemde haar altijd ‘babe’. Dat vond ik enorm schattig.” Het liefst had ze hem nog één keer gezien. “Hij zit voor altijd in mijn hart. Ik hou van je, opa.”


Deze titels komen in tweede helft van januari op Netflix

Januari wordt een stuk mooier op Netflix. Het televisieseizoen in de Verenigde Staten begint namelijk weer op gang te komen en daar profiteren wij van mee. De eerste twee series gaan weer wekelijks van start en dat is niet alles. Want Netflix komt zelf ook met een aantal fraaie titels.


Noah Centineo: ‘Zo is mijn leven veranderd door To All The Boys’

Noah Centineo heeft zijn leven flink zien veranderen sinds hij een rol heeft in de To All The Boys films. De acteur kruipt voor de reeks in de huid van Peter Kavinsky. “Eerlijk gezegd realiseerde ik me niet echt dat To All The Boys zo groot zou worden. Dat veranderde pas toe ik op een dag wakker werd en mijn manager een bericht stuurde met: ‘Kijk je Instagram’ en ik zag dat er miljoenen volgers bijkwamen. De film veranderde hoe ik naar buiten ga. Het veranderde hoe ik mensen ontmoet en het is ongelooflijk”, aldus Centineo.


The Lincoln Lawyer wordt Netflix-serie met Garcia-Rulfo

The Lincoln Lawyer wordt een Netflix-serie. Gebaseerd op de boeken van Michael Connelly is er al een film verschenen met Matthew McConaughey. Nu zal de hoofdrol worden vertolkt door Manuel Garcia-Rulfo.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?