Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: You • Love Is Blind • Ares

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Zo zou You zijn zonder Penn Badgley als voice-over

Netflix voegde op Tweede kerstdag alweer het tweede seizoen van You toe aan het aanbod van de streamingdienst. Op YouTube is nu ook een video verschenen waarin we een glimp krijgen van hoe You eruit zou zien zonder Penn Badgley als voice-over. De acteur praat alle scenes aan elkaar, maar als dat wegvalt, wordt het ineens een heel andere serie.


Nieuwe datingshow onderweg naar Netflix

Netflix heeft een gloednieuwe datingshow aangekondigd. Het gaat om Love Is Blind, een show die gepresenteerd wordt door Nick Lachey en Vanessa Minnillo. We zien hoe deelnemers aan het programma op date gaan. Ze mogen elkaar echter nog niet zien. Na een date bepalen ze of ze een aanzoek willen doen. Als dat geaccepteerd wordt, zien we verloofden elkaar voor het eerst.


Releasemaand Elite seizoen 3 bekend

De releasemaand van Elite seizoen 3 is bekendgemaakt. Nieuwe afleveringen blijken al razendsnel naar Netflix te komen. In maart is het al zover. Daarmee zit net iets langer dan een half jaar tussen de release van seizoen 2 en 3. Het tweede seizoen verscheen tenslotte in september online.


Hoofdrolspeelster over eerste Nederlandse Netflix Original Ares

Vanaf 17 januari kunnen we op Netflix aan de slag met de eerste Nederlandse Netflix Original. Hoofdrolspeelster Jade Olieberg, de actrice die Rosa speelt, heeft het één en ander verteld over de nieuwe serie. “Het is een enge maar ook zeker sexy wereld met horrorelementen. Maar het is niet dat in elke scène bloedspetters zitten. Hoe eng het is? Dat ligt eraan hoeveel je aan kan. Maar ik denk dat sommige mensen dit zeker niet voor het slapengaan moeten kijken”, aldus Jade tegenover BuzzE.

Jade is onder de indruk van hoe de serie eruit ziet. “Ik ben er echt trots op. Dat is best bijzonder omdat ik in zo’n beetje elk shot zit. Niet dat ik zo onzeker ben maar normaal let ik toch op andere dingen. Hoe je stem klinkt bijvoorbeeld, en of ik geen onderkin heb. Dat had ik nu helemaal niet.”


Plannen You seizoen 3 liggen al klaar, showrunner wil meer

Het tweede seizoen van You staat sinds Tweede Kerstdag online. Een groots kerstcadeau, wat nog net iets mooier werd toen Penn Badgley per ongeluk verklapte dat er zeer waarschijnlijk ook een vervolg komt. Showrunner Sera Gamble heeft zich in een uitgebreid interview uitgesproken over een eventueel derde seizoen. Daarbij liet ze ook weten meer seizoenen te ambiëren.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?