Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: To All the Boys I’ve Loved Before • Star Trek • De Drakenprins

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Musical sketch over To All the Boys I’ve Loved Before

Jimmy Fallon heeft tijdens NBC’s The Tonight Show een musical sketch gemaakt geïnspireerd op To All the Boys I’ve Loved Before. To All the Me’s I Was Before is zijn nieuwste sketch met hoofdrollen voor Lana Condor en Bryan Cranston. Iedereen verklapt een geheim, maar de geheimen van de nerd gaan misschien net een stapje te ver. Hieronder is de musical sketch te bekijken.


Star Trek spin-off stapje dichterbij

Michelle Yeoh is wederom een stapje dichterbij haar eigen Star Trek: Discovery spin-off. CBS All Access maakte op maandag bekend dat er een nieuwe serie in ontwikkeling is rond Captain Philippa Georgiou. Alex Kurtzman, Heather Kadin en Rod Roddenberry, die we al kennen van Star Trek: Discovery, zijn aangesteld als uitvoerend producenten.


Cast voor Ryan Murphy’s Ratched krijgt vorm

Ryan Murphy werkt momenteel hard aan een nieuwe Netflix-serie. De serie vertelt het verhaal van Nurse Ratched uit One Flew Over the Cuckoo’s Nest en heet Ratched. Inmiddels krijgt de cast vorm. Naast Sarah Paulson gaan we ook Jon Jon Briones, Charlie Carver, Judy Davis, Harriet Harris, Cynthia Nixon, Hunter Parrish, Amanda Plummer, Corey Stoll, Sharon Stone en Finn Wittrock zien in de serie.


Noah Centineo en Camila Mendes in nieuwe Netflix Original

Noah Centineo en Camila Mendes zijn samen te zien in een nieuwe romcom van Netflix. Centineo leerden we kennen in To All The Boys I’ve Loved Before en Sierra Burgess is a Loser, terwijl Mendes bekend is als Veronica Lodge uit Riverdale. Nu werken de twee samen aan The Perfect Date, een nieuwe romantische komedie van Netflix die ergens in de zomer van 2019 verschijnt.


De Drakenprins seizoen 2 heeft releasedatum te pakken

De Drakenprins, ook wel bekend als The Dragon Prince, heeft een releasedatum te pakken voor zijn tweede seizoen. De animatieserie gaat op 15 februari verder bij de streamingdienst. Netflix heeft nog niet bekendgemaakt of opnieuw is gekozen voor negen afleveringen.


Releasedatum The 100 seizoen 6 bekend

Het zesde seizoen van The 100 heeft eindelijk een releasedatum te pakken. Seizoen 6 gaat op 30 april 2019 van start bij The CW. Het is nog niet duidelijk wanneer de dramaserie verder gaat bij Netflix. Dat zal ongetwijfeld spoedig duidelijk worden.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: