Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Last Paradiso • The Gray Man • Survival thriller

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

The Last Paradiso wordt nieuwe Italiaanse romantische dramafilm

The Last Paradiso komt eraan op Netflix. De Italiaanse romantische dramafilm, ook wel bekend onder de naam L’Ultimo Paradiso, wordt op 5 februari toegevoegd aan het aanbod. De film neemt ons mee naar 1950. Daar volgen we een boer die de leefsituatie van arbeiders wil verbeteren. Alles verandert als hij valt voor de dochter van een landeigenaar.


Alfre Woodard (Luke Cage) mogelijk in The Gray Man

Op Netflix mogen we ons opmaken voor The Gray Man. Daarin is mogelijk een rol weggelegd voor Alfre Woodard. De ster uit Luke Cage zou de rol van Maurice Cahill vertolken in de thriller van Ryan Gosling. We moeten wel nog even wachten op de film, want recent heeft de film aardig wat vertraging opgelopen vanwege de coronapandemie.


Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 2

De top 10 met meest populaire titels op Netflix is weer bekend. Bridgerton heeft zijn eerste plek alweer moeten afstaan. De serie is gezakt naar een tweede plek. Het is Lupin dat de eerste plek in de lijst heeft veroverd. De top drie wordt afgesloten door Lupin.


Netflix kondigt nieuwe survival thriller aan

The Batman-regisseur Matt Reeves en Burn-regisseur Mike Gan gaan voor Netflix aan de slag met een nieuwe survival thriller. In de film komt een familie in de problemen zodra zij geconfronteerd worden met gevaarlijke criminelen. Het wordt een gevecht om te overleven. Netflix heeft nog geen naam of releasedatum voor de film.


To All the Boys: Always and Forever verschijnt in februari

To All the Boys: Always and Forever is het slotstuk van de filmtrilogie. Netflix heeft nu laten weten dat de romantische dramafilm in februari zal verschijnen en lanceerde ook gelijk alvast de trailer.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?