Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Circle • Stranger Things • Uncut Gems

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Stem op jouw favoriete deelnemer uit The Circle

Netflix introduceerde aan het begin van dit jaar de nieuwe realityserie The Circle. Daarbij communiceren acht deelnemers vanuit hun eigen woning met andere deelnemers, alleen via chat. Ze zien alleen foto’s van de kandidaten, maar zit die persoon wel echt aan de andere kant van het scherm? Nu kunnen de kijkers thuis stemmen op hun favoriet. Welke speler zet jij op de eerste plek en maakt kans op 10.000 Amerikaanse dollar? Stemmen kan via TheCircleVote.com.


Stranger Things seizoen 4 speelt zich mogelijk af in Rusland

Voor het vierde seizoen van Stranger Things wordt afscheid genomen van Hawkins. De grote vraag is nu waar de serie nieuw onderdak vindt en dat zou wel eens Rusland kunnen zijn. Volgens Charles Murphy zijn de opnames van Stranger Things in Litouwen van start gegaan en verhuist de serie naar Rusland. Niet helemaal verrassend, want in de slotminuten van seizoen 3 zagen we al dat er een Amerikaan gevangen werd gehouden in Rusland.


10 Series om het eerste kwartaal van 2020 naar uit te kijken

Het eerste kwartaal van 2020 gaat heel wat moois brengen. We hebben al een aantal nieuwe titels zien verschijnen met onder andere Dracula en Messiah, maar in de komende maanden is er nog heel wat moois op komst. In dit artikel vind je een overzicht met tien Netflix Originals die we in de komende maanden kunnen verwachten. Van nieuwe seizoenen tot gloednieuwe series: het komt allemaal voorbij.


Trailer Uncut Gems met Adam Sandler verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van Uncut Gems gelanceerd. De film met Adam Sandler in de hoofdrol komt later deze maand naar de streamingdienst en was eerder in de Verenigde Staten al in de bioscoop te zien. In de misdaadthriller volgen we Howard Ratner, een charmante juwelier uit New York City die de laatste tijd heel wat vijanden heeft gemaakt. Hij moet dan ook uitkijken voor boze schuldeiers. De film komt op 31 januari naar Netflix.


Releasedatum Ozark seizoen 3 op Netflix bekend

Netflix heeft de releasedatum van Ozark seizoen 3 bekendgemaakt. Het complete derde seizoen wordt op 27 maart toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Daarmee kunnen we binnenkort verder met de verhalen van Marty, Wendy Byrde en Ruth Langmore.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?