Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Mark Ruffalo in Netflix-serie, salaris Don’t Look Up sterren bekend

Mark Ruffalo, bekend als Hulk, en Hugh Laurie, bekend van House, zijn binnenkort te zien in een nieuwe Netflix-serie over de Tweede Wereldoorlog. Daarnaast zijn de salarissen bekend van de sterren van Don’t Look Up en zijn de eerste beelden verschenen van de Neymar documentaire.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Mark Ruffalo en Hugh Laurie in Netflix-serie

Mark Ruffalo en Hugh Laurie hebben een rol te pakken in een nieuwe miniserie van Netflix genaamd All The Light We Cannot See. Ruffalo is bekend als de Hulk, terwijl Laurie bekend is als House. De serie is gebaseerd op het boek van de Amerikaanse auteur Anthony Doerr. In het boek draait het om een blind, Frans meisje en een Duits jochie wiens paden kruisen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ruffalo vertolkt de rol van de vader van het meisje, terwijl Laurie de rol van haar oom krijgt.


Salaris Don’t Look Up sterren bekend

Het salaris van de Don’t Look Up sterren zijn bekendgemaakt. Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence vertolken de hoofdrollen in de film en hebben flink wat geld mogen bijschrijven. DiCaprio kreeg liefst dertig miljoen dollar voor de film, terwijl Lawrence liefst 25 miljoen dollar mocht bijschrijven.


Borgen seizoen 4 staat voor dit voorjaar gepland

De revival van Borgen is aanstaande. Een jaar geleden werd de Deense serie nieuw leven ingeblazen en vervolgens verschenen de eerste drie seizoenen wereldwijd op Netflix. Nu is het kersverse vierde seizoen van de politieke dramaserie aanstaande.


Eerste beelden Neymar documentaire verschenen

De eerste beelden van de documentaire van Neymar zijn verschenen. Neymar: The Perfect Chaos komt op 25 januari naar de streamingdienst. De documentaire telt drie afleveringen waarin we onder meer beelden zien uit zijn tijd bij Santos, FC Barcelona en Brazilië. Hieronder de eerste beelden.


Dit vinden jullie de beste titels op Netflix in 2021

De stemmen zijn geteld, want de afgelopen week hebben jullie volop gestemd op deze website voor jullie favorieten. Wat zijn de beste films, series en documentaires die in 2021 op Netflix zijn verschenen? Dit zijn de vijf winnaars!


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?