Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Kissing Booth & To All The Boys • Derry Girls • Kevin Hart

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

The Kissing Booth & To All The Boys stoppen na drie films

Het einde van The Kissing Booth en To All The Boys is in zicht. Van beide romantische komediefilms mogen we in 2021 nog een derde seizoen verwachten, maar daarna is het klaar. Daarmee komt na The Kissing Booth 3 en To All The Boys: Always and Forever, Lara Jean een einde aan beide reeksen.


Derry Girls seizoen 3 laat op zich wachten

Het derde seizoen van Derry Girls laat nog even op zich wachten. Tot op heden werden de opnames steeds verplaatst, zo vertelde Nicola Coughlan (Clare Devlin). “Het is geschreven en klaar om te gaan. Zo is het al een tijdje. Het was de bedoeling dat we in mei 2020 zouden filmen, maar dat is niet gebeurd. We hadden nog twee data, maar het ging beter en dan weer slechter, beter en dan weer slechter. Maar in 2021 gaat het zeker gebeuren.”


The Umbrella Academy 3 vijanden bekend: The Sparrows

In het derde seizoen van The Umbrella Academy gaat de groep kennis laten maken met hun grootste uitdagers: The Sparrows. In het laatste shot van seizoen 2 waren ze al kort te zien, nu zijn alle personages voorgesteld. En zoals verwacht keert Ben terug, maar wel in een compleet nieuwe rol.


Meerjarige deal voor Kevin Hart bij Netflix

Kevin Hart gaat voor Netflix een aantal titels produceren. De komiek is een langetermijnsamenwerking met de streamingdienst aangegaan. Voor nu staan er vier films op de rol. “Samenwerken met Netflix is ​​een geweldige kans voor HartBeat en mijzelf. Ik vind het geweldig om te acteren en baanbrekende films te produceren met Netflix”, vertelde Hart.


Verwijderalarm: 64 films en series; The Big Bang Theory definitief verlengd?

Het Netflix Verwijderalarm is opnieuw barstens vol. Er staan namelijk maar liefst 64 films en series in het aanbod die deze maand zullen verdwijnen van Netflix. Wel is er ook goed nieuws over een geliefde serie!

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?