Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Goop Lab • Narcos: Mexico • Lucifer

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

The Goop Lab met Gwyneth Paltrow aangekondigd

Gwyneth Paltrow heeft in de laatste periode voor Netflix gewerkt aan een zesdelige serie genaamd The Goop Lab. Daarin worden we meegenomen naar grensverleggende welnesstopics. Zo bespreekt ze onder meer psychedelica, anti-aging, vrouwelijk genot, koudetherapie en meer. Vanaf 24 januari 2020 kunnen we met de serie aan de slag. Hieronder bekijk je alvast de trailer.


Narcos: Mexico seizoen 2 teaser gelanceerd

Vanaf 13 februari kunnen we op Netflix aan de slag met een gloednieuw seizoen van Narcos: Mexico. In aanloop naar de release van het nieuwe seizoen kunnen we met de teaser alvast aan de slag met de eerste beelden. En één ding is duidelijk: ‘No one is untouchable’.


Nieuwe BBC-Netflix serie Giri/Haji heeft 100% Rotten Tomatoes score

Netflix voegt deze week een gloednieuwe co-productie-serie toe aan zijn aanbod. De serie Giri/Haji was al te bekijken bij BBC en wordt op 10 januari ook toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De verwachtingen zijn hoog, want op Rotten Tomatoes scoort de serie inmiddels een score van maar liefst 100%.


Dennis Haysbert is God in slotseizoen Lucifer

Lucifer keert binnenkort terug voor zijn vijfde en tevens laatste seizoen bij Netflix. Voor het slotseizoen van de Amerikaanse misdaadserie maken we kennis met een nieuw gezicht. Het is Dennis Haysbert die een rol heeft gekregen in seizoen 5 als God. Haysbert heeft in meerdere afleveringen een rol. Eerder speelde hij in onder andere Reverie en Shots Fired.


Netflix liefst 23 keer genomineerd bij BAFTA Awards

Netflix is erin geslaagd om bij de BAFTA Awards liefst 23 nominaties in de wacht te slepen. Tien daarvan zijn voor The Irishman, met onder meer kans op beste film. Daarnaast zijn er vijf nominaties voor Marriage Story, vijf voor The Two Popes, één voor Klaus, één voor American Factory en één voor The Great Hack. De prijsuitreiking vindt op 2 februari plaats.


Netflix sleept twee Golden Globes in de wacht

De Golden Globes zijn voor Netflix anders verlopen dan verwacht. De streamingdienst werd overladen met nominaties, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met twee Golden Globes. Beide prijzen werden binnengehaald door vrouwen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?