Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Better Call Saul • Michael J. Fox • Eleven

Eleven Stranger Things Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Riverdale-maker zet alles op de kop met merkwaardige tweet

In het eerste deel van seizoen 2 van Riverdale werden we constant geconfronteerd met de vraag: Wie schuilt er achter Black Hood? Aan het eind van het eerste deel leek dat mysterie eindelijk opgelost. Maar is de gemaskerde man die onder meer Archie’s vader neerschoot wel daadwerkelijk gepakt? De maker van Riverdale heeft namelijk een merkwaardige post op zijn Twitter geplaatst.


Michael J. Fox te zien in tweede deel Designated Survivor

Terwijl we wachten op het vervolg van Designated Survivor seizoen 2 is er alvast nieuws te melden over de tweede helft. Niemand minder dan Michael J. Fox zal namelijk in een aantal afleveringen te zien zijn van seizoen 2B. Fox zal zijn entree in Designated Survivor maken als Ethan West. Hij zal in vijf van de resterende twaalf afleveringen te zien zijn als een advocaat, ingehuurd door het kabinet van president Kirkman.


Trailer Altered Carbon laat veel actie zien met Kinnaman

Altered Carbon met in de hoofdrol Joel Kinnaman zal het eerste kwartaal van 2018 gaan beïnvloeden. De bovennatuurlijke serie verschijnt op 2 februari exclusief op Netflix. Het verhaal is gebaseerd op de cyberpunt noir klassieker van Richard K. Morgan. De trailer van deze veelbelovende serie is nu verschenen.


Showrunner heeft al plannen voor seizoen 6 én 7 van The 100

Het lijkt er steeds meer op dat we nog heel wat jaren mogen genieten van The 100. In dit voorjaar komt het vijfde seizoen, het heeft er veel van weg dat het bestellen van een zesde seizoen voor The CW alleen nog een hamerstuk is én nu wordt er zelfs al hardop gesproken over een zevende seizoen. The CW-baas Mark Pedowitz was zeer loslippig de afgelopen dagen en vertelde dan ook veel van de plannen van executive producer Jason Rothenberg.


Better Call Saul seizoen 4 laat langer op zich wachten

De afgelopen seizoenen van Better Call Saul verschenen telkens in het voorjaar op AMC en de verwachting was dat dit nu ook het geval zou zijn. Officieel heeft AMC nog niets bekendgemaakt, maar aan de hand van de socials van diverse acteurs en makers is het wel duidelijk dat we nog een tijdje moeten wachten op het vervolg van de spin-off van Breaking Bad. Zowel Patrick Fabian als Peter Gould tweeten deze week dat ze terug aan het werk zijn voor de opnames.


8 series om eerste maanden van 2018 op Netflix naar uit te kijken

Het nieuwe kalenderjaar is al mooi begonnen op Netflix, toch lijkt het nog een stuk mooier te gaan worden in de komende maanden. Er zijn namelijk heel wat mooie nieuwe series aangekondigd en van een aantal series verschijnen nieuwe seizoenen. We hebben 8 series op een rij gezet waar je naar uit kunt kijken.


‘Eleven’ gaat jonge zusje van Sherlock Holmes spelen

Millie Bobby Brown heeft naam vergaard als Eleven in Stranger Things, waardoor de rollen voor haar nu voor het oprapen liggen. Na Godzilla waar ze volgend jaar in te zien zal zijn in de cinema, heeft ze nu ook een rol gescoord in de verfilming van Enola Holmes. Dit is het jongere zusje van Sherlock Holmes en sinds 2006 is er door Nancy Springer een boekenreeks geschreven. Bobby Brown zal de hoofdrol gaan spelen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: