Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: SpongeBob • Good Witch • Jessica Watson

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix koopt rechten SpongeBob-film

Netflix heeft de rechten aangekocht van een nieuwe SpongeBob-film. Eerder was het de bedoeling dat SpongeBob Movie: Sponge on the Run naar de bioscoop zou komen, maar dat gaat toch niet gebeuren. Wel heeft Netflix nu de rechten aangekocht buiten de Verenigde Staten en China. Mogelijk komt SpongeBob nog later dit jaar naar Netflix.


Good Witch seizoen 7 besteld

Goed nieuws voor de fans van Good Witch. De bovennatuurlijke dramaserie is vernieuwd voor een zevende seizoen. De reeks is oorspronkelijk afkomstig van Hallmark Channel en in België te bekijken op Netflix. De eerste vijf seizoenen zijn daar al verschenen en in Amerika zijn net de uitzendingen van seizoen 6 afgerond. Inmiddels is duidelijk dat er sowieso een zevende seizoen komt.


Toch vijfde én langer seizoen voor Chesapeake Shores

Even zag het ernaar uit dat Chesapeake Shores zou eindigen met een afsluitende film, maar nu is er nog beter nieuws. Chesapeake Shores wordt toch nog voorzien van een vijfde seizoen. We mogen ons dan ook opmaken voor een nieuwe reeks afleveringen.


Netflix komt met film over reisavontuur Jessica Watson

Jessica Watson krijgt een eigen film op Netflix. De streamingdienst wil de zeiltocht van Watson in beeld brengen. Als zestienjarig meisje ging zij in haar eentje op wereldreis met haar zeilboot. Voor het verhaal van de film wordt het boek True Spirit gebruikt dat Watson schreef over haar reis. “Het is een enorme eer dat Netflix mijn verhaal tot leven brengt. Ik hoop dat de film mensen inspireert om ook te zeilen en hun eigen avonturen te beginnen.”


Releasedatum slotseizoen Greenleaf bekend, spin-off op komst

Netflix heeft de releasedatum van het slotseizoen van Greenleaf prijsgegeven. Vanaf 12 augustus kunnen we op de streamingdienst aan de slag met de laatste afleveringen van de reeks. Ondertussen wordt achter de schermen wel gewerkt aan een spin-off.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?