Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Castfoto Sweet Magnolias, romantische film I Believe in a Thing Called Love

De heren van Serenity hebben een castfoto gedeeld voor het nieuwe seizoen van Sweet Magnolias. Daarnaast is er een romantische film besteld voor I Believe in a Thing Called Love en blijkt de groei van het aantal nieuwe Netflix-abonnees te vertragen.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Mannen delen Sweet Magnolias-castfoto

Het wachten op het tweede seizoen van Sweet Magnolias is inmiddels al lange tijd in volle gang. Nu blijken de opnames bijna afgerond en zijn de mannen bij elkaar gekomen voor een foto. Opvallend is de afwezige Bill Townsend, gespeeld door Chris Klein. Een releasedatum voor Sweet Magnolias seizoen 2 is nog niet bekend.


Romantische film I Believe in a Thing Called Love besteld

Netflix heeft de rechten aangekocht van de roman I Believe In A Thing Called Love. De roman wordt door Netflix omgedoopt tot een film. Byung-hun Lee wordt verantwoordelijk voor de productie. Het verhaal volgt Desi, een over presterende middelbare school senior die besluit de wetten van K-drama romances te gebruiken om een vriendje te krijgen.


Geliefd Élite-personage neemt afscheid van de serie

Het vijfde seizoen van Élite wordt gemaakt en het verhaal gaat dan ook verder. Maar wel zonder één van de geliefde hoofdpersonages. Guzmán zal niet meer terugkeren, zo heeft acteur Miguel Bernardeau zelf laten weten.


Groei aantal Netflix-abonnees vertraagt

Netflix heeft een minder kwartaal achter de rug. De groei van het aantal abonnees vertraagt. Dat heeft vooral te maken met de coronamaatregelen die wereldwijd worden versoepeld en de concurrentie die flink toeneemt. Afgelopen kwartaal kwamen er 1,5 miljoen Netflix-abonnees bij. Daarmee staat het totaal wereldwijd nu op liefst 209 miljoen.


Netflix breidt uit met games gebaseerd op films en series

Netflix is op zoek naar nieuwe wegen om zijn streamingdienst verder uit te breiden. Het resultaat is een games-afdeling. De afgelopen maanden verschenen daar al verschillende geruchten over en bij het bekendmaken van de kwartaalcijfers kwam het hoge woord er eindelijk uit.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?