Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Atomic Blonde • Emily in Paris • DARK

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Atomic Blonde-sequel komt naar Netflix

Netflix blijkt achter de schermen te werken aan een tweede deel van Atomic Blonde. Charlize Theron is momenteel uiterst populair nu ze te zien is in The Old Guard. Ondertussen wordt er dus ook gewerkt aan Atomic Blonde 2. “We hebben Atomic Blonde 2 gepitcht bij Netflix en zij zijn erg geïnteresseerd. Er zijn uitgebreide gesprekken gevoerd en het script wordt op dit moment geschreven.”


Bloopers uit DARK op een rijtje

Netflix heeft via YouTube een video gedeeld waarin de bloopers van DARK op een rijtje zijn geweest. De serie is inmiddels voorbij, maar dingen die fout zijn gegaan zijn er nog wel. Hieronder kun je de fragmenten bekijken.


Bedenker werkt aan La Casa de Papel seizoen 5

La Casa de Papel is al vier seizoenen lang een groot succes op Netflix. Toch laat de vernieuwing voor een vijfde seizoen inmiddels lang op zich wachten. Alhoewel Netflix nog geen officiële bevestiging heeft gegeven, lijkt een vijfde seizoen van de Spaanse hitserie er echter wel te komen. Zo heeft bedenker Alex Pina via Instagram laten weten dat hij het momenteel werkt aan het script voor seizoen 5.


Nieuwe romantische komedieserie in aantocht

Er is een nieuwe romantische komedieserie in aantocht op Netflix. De serie heet Emily in Paris en de hoofdrol is voor Lily Collins. De serie is afkomstig van Darren Star (Sex and the City en Younger) en wordt later dit jaar toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De serie laat een ambitieuze marketingmanager uit Chicago zien die aan de slag gaat in Parijs. Daar komt ze al snel in bedwelmende avonturen en verrassende uitdagingen terecht.


Trailer en releasedatum Lucifer seizoen 5 verschenen

Netflix is lange tijd geheimzinnig geweest rondom de release van het vijfde seizoen van Lucifer. De streamingdienst liet al eens weten dat seizoen 5 ‘binnenkort’ zou verschijnen, maar een echte releasedatum bleef uit. Nu blijkt dat het eerste deel van seizoen 5 op 21 augustus wordt toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Ook de trailer is inmiddels verschenen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?