Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: La Casa de Papel • Oceans • Away

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Tokio en Nairobi over La Casa de Papel

Het derde seizoen van La Casa de Papel is vandaag eindelijk toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Voor de cast een nieuwe situatie, want voorheen werden de afleveringen altijd eerst uitgezonden op de Spaanse tv voordat ze werden toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Alba Flores (Nairobi) sprak erover. “Dat is voor ons ook heel gek, want we zijn er aan gewend dat er elke week een nieuwe aflevering komt en dat je daar reacties op krijgt. Hoe gaat dat nu, als het hele seizoen in één keer beschikbaar is. En wat doen wij? Gaan we met elkaar kijken?”

Úrsula Corberó (Toki) merkt vooral dat ze sinds La Casa de Papel niet meer normaal over straat kan. “Ik was als actrice al gewend dat mensen in Spanje naar me toe kwamen voor een foto, maar ik kon in het buitenland altijd onherkenbaar over straat. Die anonimiteit ben ik nu kwijt, ik kan beter thuis blijven. Waar ik ook loop, overal hoor ik om me heen: Tokio, Tokio, Tokio. En het mafste is: ik kijk nog om ook.”


Netflix bestelt nieuwe natuurserie van Blue Planet II-maker

Freeborne Media, het bedrijf van Jason Honeyborne, gaat voor Netflix aan de slag met een nieuwe natuurserie. Honeyborne was eerder al verantwoordelijk voor Blue Planet II en werkt nu voor Netflix aan een exclusieve serie over oceanen genaamd Oceans. In de toekomst volgen nog meer projecten van Freeborne Media voor Netflix.


Netflix sleept 118 Emmy-nominaties binnen

Netflix heeft goede zaken gedaan tijdens de Emmy nominaties. De streamingdienst heeft liefst 118 nominaties te pakken en moet daarbij alleen concurrent HBO voor zich dulden. Voor Netflix is When They See Us de grootste kanshebber, gevolgd door Russian Doll. Andere genomineerde titels zijn onder meer Ozark, Dead To Me en The Kominsky Method.


Hoofdrollen dramaserie Away bekend

Netflix werkt aan een nieuwe dramaserie genaamd Away. De reeks telt tien afleveringen en de hoofdrollen zijn inmiddels vergeven. Naast Hillary Swank is er ook een hoofdrol voor Josh Charles (The Good Wife). In de reeks zien we hoe een Amerikaanse astronaut haar man en dochter moet verlaten om een verraderlijke ruimtemissie te leiden.


Cast Dear White People seizoen 3 bekend

Dear White People keert op 2 augustus terug voor zijn derde seizoen op Netflix. De streamingdienst heeft inmiddels de cast voor de nieuwe afleveringen bekendgemaakt. Zo gaan we onder meer Laverne Cox uit Orange is the New Black zien in het nieuwe seizoen en zijn er rollen weggelegd voor Yvette Nicole Brown, Blair Underwood, Flava Flav en Justin Simien.


Trailer The Red Sea Diving Resort met Chris Evans

Netflix heeft de officiële trailer van The Red Sea Diving Resort naar buiten gebracht. Vanaf 31 juli kunnen we aan de slag met de film waarin de hoofdrol is voor Chris Evans, beter bekend als Captain America. De film vertelt het verhaal van een groep internationale agenten die een nephotel gebruiken om duizenden vluchtelingen te smokkelen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?