Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Shooter • Scream • Alias Grace

Shooter Netflix België seizoen 2

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere woensdag de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Shooter-acteur breekt zijn been

Acteur Ryan Phillippe heeft zijn been gebroken tijdens een uitje met zijn familie. Het was een gecompliceerde breuk en dus moest Phillippe geopereerd worden aan zijn gebroken been. Nu wacht voor de Shooter-acteur de revalidatie. Aan de vooravond van de lancering van het tweede seizoen van Shooter vond het ongeluk met Phillippe plaats. Op Twitter sprak de acteur van een ‘freak accident’.


Rogue One komt; zes van zeven Star Wars-films blijven

Goed nieuws voor alle Star Wars-fans, want Rogue One komt binnenkort op Netflix. Daarnaast heeft de streamingdienst laten weten dat de rechten van zes van de zeveven films die al in het aanbod staan zijn verlengd. Alleen van The Force Awakens (VII) wordt half augustus afscheid genomen.


Scream seizoen 3 laat nog op zich wachten

Het roer ging om bij het derde seizoen van Scream, zo werd eerder al bekend. Nu is ook duidelijk geworden dat we nog tot maart zullen moeten wachten voor het nieuwe seizoen ook daadwerkelijk gaan verschijnen. Zes afleveringen zullen dan in drie dagen verschijnen. Ook werd de volledige cast door MTV bekendgemaakt. Scream wordt door Netflix wereldwijd gestreamd.


Seizoen 5 laatste van The Originals

Het vijfde seizoen wordt het laatste seizoen voor The Originals. Julie Plec, de showrunner van zowel The Originals als The Vampire Diaries, heeft via Twitter bekendgemaakt dat er na seizoen vijf geen nieuw seizoen meer zal komen. Een jaar na het einde van The Vampire Diaries, valt nu dus ook het doek voor spin-off The Originals.


Eerste beelden Alias Grace

Deze herfst verschijnt de Netflix Original Serie Alias Grace, een serie gebaseerd op het gelijknamige boek van Maragaret Atwood. Wanneer de serie precies op Netflix te zien is, is nog niet bekend. Wel is inmiddels de eerste trailer van deze dramareeks verschenen. Alias Grace gaat over een arme Ierse immigrant. In Canada wordt ze veroordeeld tot dertig jaar gevangenisstraf, voor de betrokkenheid bij de moord op Thomas Kinnaer. Zelf kan ze zich hier niets van herinneren en claimt ze onschuldig te zijn, maar de feiten vertellen iets anders.


Affleck laat Triple Frontier voor wat het is

Ben Affleck is niet langer meer betrokken bij de film Triple Frontier. Affleck was gestrikt voor een rol in de nieuwe film, maar door zijn naam kan nu een streep gezet worden. De acteur heeft aangegeven meer tijd met zijn familie door te willen brengen en te denken aan zijn eigen gezondheid. Eerder dit jaar liet Affleck zich wegens een alcoholverslaving nog opnemen in een afkickkliniek. Het is niet de eerste tegenslag voor Triple Frontier. Eerder zou Paramount de film uitbrengen, met rollen voor Channing Tatum en Tom Hardy. Paramount trok zich terug, waarna Netflix besloot in te stappen. Ook voor de streamingdienst verloopt het tot dusver niet soepel.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?