Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Mogelijk toch vervolg The Haunting, nieuwe beelden Sweet Girl

The Haunting of Hill House krijgt na The Haunting of Bly Manor misschien nog een vervolg. Daarnaast zijn er nieuwe beelden verschenen van Sweet Girl met Jason Momoa in de hoofdrol en zet Netflix serieuze stappen om met games aan de slag te gaan.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Mogelijk toch een vervolg voor The Haunting

The Haunting of Hill House kreeg met The Haunting of Bly MAnor al een eerste vervolg, maar daar lijkt het niet bij te blijven. Actrice Carla Gugino was bij beide seizoenen betrokken. “Ik ben niet verbonden aan waar [Flanagan nu aan werkt], maar we houden er echt heel erg van om samen te werken. Dus ja, ik ben enthousiast over wat we hierna kunnen doen. Of dat een nieuwe Haunting of iets anders is.”

Gugino zou graag nog verder willen met The Haunting. “Of hij klaar is met The Haunting weet ik niet. Maar ik denk dat, wat er dan ook komt, zelfs als er geen derde komt, wat hij hierna maakt voor zijn gevoel beter is. En als hij de volgende geweldig kan maken, dan is dat zijn nieuwe project.”


Netflix lanceert nieuwe beelden Sweet Girl met Jason Momoa

De officiële trailer van Sweet Girl is gelanceerd door Netflix. Daarin volgen we een gebroken man gespeeld door Jason Momoa. Hij wil er alles aan doen om wraak te nemen voor de dood van zijn vrouw. Het zorgt er tegelijkertijd voor dat zij de enige familie die hij nog heeft moet beschermen: zijn dochter (Isabela Merced).


Deze titels komen in tweede helft van juli op Netflix

De tweede helft van juli brengt weer veel moois naar Netflix. Zo gaan we naar aardig wat slotstukken kijken en verschijnen er daarnaast topfilms. Een compleet overzicht met onder meer Sky Rojo, Outer Banks en Rocketman.


Netflix zet vol in op gaming

Netflix is serieus aan het kijken naar de mogelijkheden van gaming. De streamingdienst wil ze in de nabije toekomst zelf gaan aanbieden. In een volgende stap heeft de streamingdienst recent Mike Verdu vastgelegd. Hij was eerder vice-president van Reality Labs van Facebook waar ook Oculus Studios onder viel.


Chesapeake Shores seizoen 5: Hoe verder tussen Trace en Abby?

Het vijfde seizoen van Chesapeake Shores is in aantocht op Netflix. In dat vijfde seizoen nemen we afscheid van Trace, gespeeld door Jesse Metcalfe. Maar hoe gaat dat afscheid eruit zien? Daar komen we snel achter.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?