Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Unsolved Mysteries • Mr. Harrigan’s Phone • The Big Show Show

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix verspreidt bewijsmateriaal Unsolved Mysteries

Unsolved Mysteries laat kijkers achter met heel wat vragen. Nu blijkt dat wie de afleveringen op Netflix heeft bekeken zelf ook mee kan helpen om de nodige zaken op te lossen. Via Google Drive is namelijk bewijsmateriaal gedeeld. Aan de hand daarvan kunnen kijkers actief meehelpen om de nooit opgeloste zaken nu alsnog op te lossen.


Stephen King’s Mr. Harrigan’s Phone wordt film op Netflix

Netflix heeft een nieuwe film aangekondigd gebaseerd op één van de korte verhalen van Stephen King. Mr. Harrigan’s Phone krijgt een film op de streamingdienst. De film vertelt het verhaal van een jongen en een oude man die bevriend raken als de oude man aan een iPhone komt. Als hij later overlijdt, kan de jongen contact met hem blijven houden omdat de man begraven is mét zijn smartphone. Het is nog niet bekend wanneer de film op Netflix komt.


Bird Box krijgt tweede film: Sandra Bullock terug in Malorie

Sandra Bullock zal opnieuw in de huid kruipen van Malorie. De film Bird Box gaat namelijk een vervolg krijgen. De schrijver van het originele boek heeft nu een tweede deel geschreven en dit blijkt al direct te zijn omgezet in een film: Malorie.


Extra afleveringen van The Big Show Show aangekondigd

Goed nieuws voor de fans van de WWE sitcom The Big Show Show. De komedieserie wordt voorzien van in ieder geval twee nieuwe afleveringen. De negende aflevering van de serie wordt op 9 augustus toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst en een volgende aflevering volgt rond Kerstmis. Ondertussen is het wachten of er ook een tweede seizoen wordt besteld van de reeks.


Netflix lanceert trailer The Umbrella Academy seizoen 2

Het tweede seizoen van The Umbrella Academy is in aantocht op Netflix. Vanaf de zomer keren de bijzondere superhelden terug om de wereld te redden. In aanloop naar de release van het nieuwe seizoen heeft de streamingdienst de officiële trailer gelanceerd.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?