Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Peaky Blinders • Workin’ Moms • Family Business

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Acteur uit Peaky Blinders overleden

Karl Shiels is zondag op 47-jarige leeftijd overleden. Zijn manager Lisa Richards heeft het trieste nieuws rondom zijn overlijden bevestigd aan Daily Mail. Shiels was de laatste jaren actief als acteur. Hij had onder meer de rol van Ryan in Peaky Blinders. Over de doodsoorzaak is nog niets bekend.


Jackson-Cohen in vervolg The Haunting of Hill House

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het vervolg van The Haunting of Hill House. De serie gaat binnenkort verder met een tweede seizoen onder de naam The Haunting of Bly Manor. Inmiddels is een nieuw castlid voor dat vervolg bekend geworden. Olivier Jackson-Cohen kruipt voor de serie in de huid van Peter. Hij is een inwoner van Bly Manor die er alles aan doet om het leven voor iedereen moeilijker te maken. Eerder werd al duidelijk dat Victoria Pedretti een rol heeft in The Haunting of Bly Manor. Zij was eerder al te zien in seizoen 1.


Netflix en BBC werken aan The Serpent

Netflix en BBC werken samen aan een nieuwe serie. De twee partijen werken aan The Serpent, een serie over de Franse seriemoordenaar Charles Sobhraj. Hij richtte zich in de jaren ’70 op westerse reizigers in India, Thailand en Nepal. Een releasedatum voor de serie is nog niet bekend.


Tweede seizoen van Family Business nu al besteld

Family Business is razendsnel vernieuwd voor een tweede seizoen. De Franse komedieserie kreeg op 28 juni zijn wereldwijde release op Netflix en heeft nu al te horen gekregen dat er ook een tweede seizoen komt. In Family Business zien we hoe een onsuccesvolle ondernemer probeert om zijn slagerij om te toveren tot een coffeeshop.


Trailer Workin’ Moms seizoen 2 verschenen

De release van het tweede seizoen van Workin’ Moms staat voor de deur. Vanaf 25 juli kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen over vier moeders die hun leven flink hebben zien veranderen nu ze een kleine spruit rond hebben huppelen. Ook seizoen 2 belooft weer hilarisch te worden.


Mindhunter seizoen 2 komt in augustus naar Netflix

Het tweede seizoen van Mindhunter heeft eindelijk een releasedatum te pakken. Vanaf 16 augustus kunnen we aan de slag met nieuwe afleveringen van de serie van Davind Fincher. We hebben dan zo’n twee jaar moeten wachten voordat het tweede seizoen van Mindhunter te zien is op Netflix.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?