Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Matthias Schoenaerts • Unbreakable Kimmy Schmidt • Benelux-content

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Theron dolgelukkig met Matthias Schoenaerts

Matthias Schoenaerts heeft een rol te pakken in de gloednieuwe Netflix-film The Old Guard. Hij staat aan de zijde van Charlize Theron en daar is zij erg dankbaar voor. “Ik lieg niet als ik zeg dat ik al bijna vijftien jaar probeer om met hem samen te werken. Als ik mijn vijf favoriete acteurs van dit moment moet noemen, dan zit Matthias daar zeker bij. Matthias is zo belachelijk getalenteerd dat het bijna intimiderend is. Hij is niet bang om ook de lelijke kanten te verkennen, dus toen we hem aan boord kregen, wist ik: we zullen onze lat hoger moeten leggen”, aldus Theron bij Het Laatste Nieuws. De film is vanaf vandaag te bekijken op Netflix.


Speciale manager voor Benelux-content

Netflix vindt het belangrijk dat de komende tijd meer content uit de Benelux wordt toegevoegd aan de streamingdienst. Zo verscheen in de afgelopen periode al Undercover en wordt er gewerkt aan onder meer Grond en Dirty Lines. Inmiddel sis duidelijk geworden dat Netflix een speciale manager heeft aangenomen die zich gaat richten op content uit de Benelux. Janey van Ierland wordt verantwoordelijk om op zoek te gaan naar unieke content om aan te kopen of te co-produceren.


The Crown krijgt toch zesde seizoen

Lange tijd zag het ernaar uit dat het na vijf seizoenen klaar zou zijn voor The Crown. Na goed overleg werd intern besloten dat seizoen 5 het slot moest worden, maar daar is maker Peter Morgan nu op teruggekomen. The Crown krijgt nog een zesde seizoen en dan is het officieel klaar voor de reeks.


Releasedatum interactieve Unbreakable Kimmy Schmidt film bekend

In België hebben we iets langer moeten wachten dan in andere landen, maar de releasedatum voor de afsluitende interactieve film van Unbreakable Kimmy Schmidt is bekend. De film wordt op 5 augustus toegevoegd aan het aanbod. De vertraging ontstond omdat stemacteurs niet konden werken vanwege de uitbraak van het coronavirus.


Chilling Adventures of Sabrina stopt na vier seizoenen

Chilling Adventures of Sabrina is na vier seizoenen geannuleerd door Netflix. Het slotstuk van de serie wordt nog later dit jaar toegevoegd aan het aanbod van Netflix en dan is het klaar voor de heksenserie. Dat heeft Netflix in de nacht van woensdag op donderdag bekendgemaakt.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?