Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Crown grote kanshebber Emmy’s, nieuwe serie Obama’s en Markle

The Crown blijkt voor Netflix de grote kanshebber tijdens de Emmy’s. De serie werd 24 keer genomineerd. In totaal ontving Netflix 129 nominaties. Ondertussen blijken de Obama’s en Meghan Markle opnieuw aan de slag te gaan met nieuwe series.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Obama’s maken nieuwe miniserie genaamd Blackout

De Obama’s hebben een deal gesloten met Netflix om meerdere titels te maken voor de streamingdienst. De Obama’s beginnen aan hun vierde serie voor Netflix. We mogen ons opmaken voor de komst van de miniserie Blackout. Het wordt een anthologieserie waarin het gaat om de Afro-Amerikaanse tieners die de liefde vinden tijdens een grootschalige blackout die New York treft.


The Crown is Netflix’ grootste Emmy kanshebber

Netflix heeft 129 nominaties gescoord bij de Emmy’s. Daarmee had de streamingdienst één nominatie minder den HBO / HBO Max. De grootste kanshebber voor Netflix is The Crown met 24 nominaties. Ook grote kanshebbers zijn The Queen’s Gambit (18), Bridgerton (12), The Social Dilemma (7), Bo Burnham: Inside (6) en Queer Eye (6).


Outer Banks seizoen 2 in juli naar Netflix

Het tweede seizoen van Outer Banks verschijnt in de zomer op Netflix. Vanaf 30 juli kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de zomerse jongerenserie. Dan hebben we ruim een jaar gewacht op een nieuw seizoen, want seizoen 1 verscheen in april 2020 op Netflix.


Meghan Markle maakt nieuwe animatieserie voor Netflix

Meghan Markle gaat ook opnieuw voor Netflix werken aan een nieuwe serie. Ze maakt een serie die geïnspireerd is door verschillende invloedrijke vrouwen uit de geschiedenis. De serie is vernoemd naar de hoofdrolspeelster Pearl. “Zoals veel meisjes van haar leeftijd maakt onze heldin Pearl een reis waarin ze naar zichzelf op zoek gaat en waarin ze alle obstakels uit het leven probeert te overwinnen”, aldus Markle. Een releasedatum is nog niet bekend.


Waarom Hope McCrea (Annette O’Toole) afwezig is in Virgin River seizoen 3

Hope McCrea (Annette O’Toole) was niet te zien in Virgin River seizoen 3. Haar rol was uiterst klein, maar ze bleef wel bij de romantische dramaserie betrokken. Inmiddels is duidelijk waarom Hope niet aanwezig was in het derde seizoen van Virgin River.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?