Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Love on the Spectrum • Transformers • 13 Reasons Why

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix kondigt nieuwe dating documentaire aan

Netflix heeft een nieuwe documentaire aangekondigd. In Love on the Spectrum krijgen we een intiem kijkje in de datingwereld van drie jongvolwassenen met autisme. In een vijfdelige serie worden ze gevolgd op hun eerste date. De documentaire verschijnt op 22 juli op Netflix. De officiële trailer bekijk je alvast hieronder.


Eerste beelden animatieserie Transformers verschenen

Netflix heeft een nieuwe animatieserie aangekondigd onder de naam Transformers: War For Cybertron Trilogy. De serie komt op 30 juli naar Netflix. In de reeks draait het om de bittere strijd tussen Autobots en de Decepticons om hun stervende planeet. Megatron wil zelfs de Allspark gebruiken, maar dat wil Optimus Prime niet. Ook als dat ten koste gaat van Cyberton.


Netflix kondigt serie Away aan met Hilary Swank

heeft de gloednieuwe Original-serie Away aangekondigd. Met in de hoofdrol niemand minder dan Hilary Swank kunnen we op 4 september aan de slag met de dramaserie. De eerste beelden zijn inmiddels een feit.


Brandon Flynn over einde 13 Reasons Why

Brandon Flynn, de acteur achter Justin Foley in 13 Reasons Why, heeft zich uitgesproken over het einde van 13 Reasons Why. In de laatste aflevering ging Justin dood. Iets wat hij niet meteen wist. “Het was sowieso niet aan het begin dat ik het wist. We lazen het script en we zagen dat er een begrafenis was. Ik ben meteen na de eerste table read naar showrunner Brian gegaan en vroeg: ‘Het is Justin, niet?’ Brian was een van de mensen die dacht: ‘Dat karakter kunnen we niet vermoorden, iemand die steeds beter probeert te worden.’ En toen dacht ik: ‘O ja, dat kan wel’.”

In het midden van het productieproces bleek inderdaad Justin dood te gaan. Achteraf is Brandon Flynn blij dat hij het niet vanaf het begin wist. “Toen ik erachter kwam, kreeg ik de kans om Justin in zijn herstelproces te spelen, zonder dat ik wist hoe het verhaal zou gaan.”


Verwijderalarm: Kortste lijst sinds tijden

Het Netflix Verwijderalarm is dit keer erg beknopt. Mochten we liefst 94 nieuwkomers begroeten in de afgelopen dagen, omgekeerd vertrekt er bijna zo goed als niets. Voor de aankomende weken staan er maar drie titels op de lijst.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?