Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: To All The Boys • Breaking Bad • Firefly Lane

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Nog een To All The Boys I’ve Loved Before vervolg op komst?

Het is niet ondenkbaar dat in de toekomst nóg een film komt in de To All The Boys I’ve Loved Before reeks. Steeds meer geruchten lijken erop te wijzen dat ook het derde boek van Jenny Han genaamd Always and Forever verfilmd wordt voor Netflix. Zo zouden de opnames voor het derde en tevens laatste deel plaatsvinden tussen 15 juli en 20 augustus in Vancouver. Officiële bevestigingen zijn daar overigens nog niet van.


Breaking Bad-duo was niet samen voor film

Fans van Breaking Bad werden de laatste tijd veelvuldig geteast door Bryan Cranston en Aaron Paul. De twee hoofdrolspelers uit Breaking Bad werden veelvuldig samen gespot, waardoor de geruchten voor een mogelijk film oplaaiden. Nu hebben de twee echter bekend gemaakt samen een alcoholische drank uit te brengen. Het gaat om Dos Hombres. Het nieuws komt bij veel fans als een teleurstelling. Zij hoopten de twee terug te zien in een film.


Friends verdwijnt van Netflix, maar niet in België

De gevolgen van de eigen streamingdienst van WarnerMedia zijn bekend. De partij gaat aan de slag met HBOMax waar eigen series worden aangeboden. Daardoor zal Friends op 1 januari 2020 verdwijnen uit het aanbod van Netflix. Dat gebeurt echter alleen in de Verenigde Staten, dus in België hoeven we ons geen zorgen te maken.


Grey’s Anatomy-actrice heeft hoofdrol in Firefly Lane

Katherine Heigl heeft een nieuwe hoofdrol te pakken. De actrice, die we kennen van onder meer Grey’s Anatomy en Suits, gaat spelen in de serie Firefly Lane van Netflix. Ze kruipt in de huid van Tully Hart, een journaliste die een traumatische jeugd met zich meedraagt.


Items uit Marvel-series van Netflix geveild

Heb jij er altijd al bij willen lopen als Daredevil, Luke Cage of Iron Fist? Dan is dit je kans. De kostuums en attributen die gebruikt zijn in de drie Marvel-series van Netflix worden namelijk geveild. De veiling vindt laatst op 12 en 13 augustus en nu al kun je online een bod uitbrengen op de items.


The Society vernieuwd voor tweede seizoen

Goed nieuws voor de fans van The Society. Het eerste seizoen van de Netflix Original verscheen in mei. Daarna was het even stil, maar nu is bekend geworden dat er toch nog een vervolg komt. Dat tweede seizoen mogen we in 2020 verwachten en geeft antwoorden op vragen waar we mee achterbleven na seizoen 1.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?