Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Punisher • El Chapo • Stranger Things

The Punisher Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere woensdag de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Sagan blijkt grote fan van Stranger Things

Peter Sagan zit na zijn uitsluiting van de Tour de France alweer thuis in Monaco, waar hij verblijft met zijn zwangere vrouw. En ook bij de Slowaakse wielrenner staat Netflix aan. De wereldkampioen blijft groot fan te zijn van Stranger Things. Zelfs zo erg dat hij flink aan de slag is gegaan met Photoshop. Op Twitter deelde hij deze hilarische foto’s van zijn Stranger Tour.


Vijf Netflix-series gaan op voor grote prijzen bij Emmy Awards

House of Cards, Stranger Things, The Crown, Master of None en Unbreakable Kimmy Schmidt maken allemaal kans om één van de twee grote prijzen te winnen tijdens de Emmy Awards. De nominaties zijn bekend gemaakt door de organisatie en deze vijf titels maken kans om te worden gekozen tot de beste drama of komedieserie van het jaar. Ook zijn er vier documentaires genomineerd.


Pesci aan cast toegevoegd voor Scorsese’s The Irishman

The Irishman wordt de eerste film van de hand van Martin Scorsese op Netflix en inmiddels wordt de cast steeds meer duidelijk. Daarbij lijkt de regisseur veel oude bekenden bij zich te verzamelen. Robert De Niro gaat voor het eerst sinds 1995 weer met hem samen werken en nu is ook Joe Pesci vastgelegd. Hij leek met pensioen, want in 2010 was hij voor het laatst te zien in een film. Net zoals met De Niro was Casino in 1995 de laatste film waar Scorsese met Pesci samen werkte.  Daarnaast meldt Deadline dat vermoedelijk Harvey Keitel en Bobby Canavale ook aan de cast worden toegevoegd.


Netflix kondigt Italiaanse en Spaanse serie aan

De series op Netflix worden steeds internationaler en dat blijkt vandaag maar weer eens. De streamingdienst heeft de releasedatum van de eerste Italiaanse serie bekendgemaakt en een tweede Spaanse serie aangekondigd. Daarnaast is er ook goed nieuws over Cable Girls oftewel Las Chicas del Cable.


The Punisher wordt heel anders dan overige Marvel-series

The Punisher verschijnt aan het einde van het kalenderjaar op Netflix en daarmee is dit de eerste Marvel-serie buiten de vier Defenders. De insteek is dan ook heel anders, zo laat regisseur Stephen Surjik weten. “Het is anders dan de andere Marvel-series omdat het een volwassen drama is. Er zijn geen superkrachten. Je weet dat The Punisher een personage is dat gefundeerd is op wraak. Zijn familie werd het slachtoffer van een gruwelijke daad, maar het personage is erg bekend en de manier waarop het benaderd wordt, verschilt heel erg van de rest,” aldus Surjik.


El Chapo seizoen 2 komt er razendsnel aan

Het eerste seizoen van El Chapo staat pas een maand op Netflix, toch mogen we al uit gaan kijken naar het tweede seizoen. In september zullen de afleveringen al verschijnen bij Univision, een Spaanstalig televisienetwerk in de Verenigde Staten, Netflix zal daarna niet lang op zich laten wachten. Het verhaal van de Mexicaanse drugsbaron gaat dan ook verder en nu is de trailer al verschenen. Ben je al door het eerste seizoen heen? Check dan alvast de beelden.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?