Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Zack Snyder maakt Star Wars-achtige film, deal met Shonda Rhimes uitgebreid

Zack Snyder gaat aan de slag met een Star Wars-achtige film genaamd Rebel Moon. Daarnaast is de deal tussen Netflix en Shonda Rhimes flink uitgebreid en is de releasedatum bekend van Red Notice met Dwayne Johnson en Ryan Reynolds in de hoofdrol.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Rebel Moon wordt Star Wars-achtige film van Zack Snyder

Zack Snyder gaat voor Netflix aan de slag met een Star Wars-achtige film. De regisseur had recent een hit te pakken met Army of the Dead en gaat nu aan de slag met Rebel Moon. De film neemt ons mee naar de ruimte en volgt daar de bewoners van een kolonie aan het randje van het heelal. De kolonie neemt het op tegen een leger onder leiding van de kwaadaardige Balisarius. Een jonge vrouw moet soldaten werven. De productie zou begin 2022 moeten starten.


Deal tussen Shonda Rhimes en Netflix verder uitgebreid

De samenwerking tussen Netflix en Shonda Rhimes zal verder uitgebreid worden. Het duo tekende in 2017 een deal, maar ze zijn nog lang niet klaar met elkaar. Onder de huidige deal wordt de samenwerking intensiever. Shondaland gaat naast exclusieve speelfilms ook aan de slag met potentiële gaming- en virtual reality content. De meest recente hit van Shonda Rhimes was Bridgerton.


Cursed na één seizoen toch gecanceld door Netflix

Het is over en uit voor Cursed. Lange tijd was het onduidelijk of de serie nou wel of niet verder zou gaan op Netflix. Inmiddel is duidelijk dat de serie met Katherine Langford (13 Reasons Why) in de hoofdrol, toch niet verdergaat.


Red Notice met Dwayne Johnson en Ryan Reynolds heeft releasedatum

Red Notice met Dwayne Johnson en Ryan Reynolds in de hoofdrol heeft een releasedatum te pakken op Netflix. Vanaf 12 november is de film wereldwijd te bekijken op Netflix. De film wordt een ware actiefilm met een hoop chaos en humor.


The Witcher seizoen 2 in december naar Netflix

The Witcher seizoen 2 is vanaf december te zien op Netflix. De opnames van het tweede seizoen hebben dit voorjaar al plaatsgevonden en snel werd duidelijk dat seizoen 2 nog dit jaar zou volgen. Tijdens Witchercon is duidelijk geworden dat The Witcher als vervroegd kerstcadeau wordt toegevoegd aan het aanbod.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?