Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Pharrell Williams • Stranger Things • White Lines

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Nieuwe Netflix-serie van Pharrell Williams

Pharrell Williams gaat voor Netflix aan de slag met een nieuwe serie. Het gaat om een talentenjacht onder de naam Voices of Fire. Daarin moeten verschillende zangtalenten proberen om Pharrell Williams en zijn oom te overtuigen. Alleen op die manier kan het gospeltalent een plekje krijgen in een nieuw kerkkoor in Virginia Beach. In de zoektocht wordt jong en oud aangemoedigd.


Agents of SHIELD-gezicht in Stranger Things seizoen 4

Ondertussen krijgt de cast van het vierde seizoen van Stranger Things steeds meer vorm. Zo gaan we in seizoen 4 van de reeks ook kennismaken met Joel Stoffer. De acteur, bekend als Enoch in de Marvel-serie, vertolkt in Stranger Things een gastrol. Wat zijn rol precies gaat zijn, is nog onduidelijk. Daarover kon de acteur zelf ook nog niets vertellen.


Never Have I Ever seizoen 2 besteld door Netflix

Netflix heeft een tweede seizoen besteld van Never Have I Ever. De Netflix Original verscheen in april op de streamingdienst en stond toentertijd wekenlang in de top 10 van Netflix. Door middel van een video werd nu dan ook duidelijk dat er meer komt.


White Lines-actrice vindt liefde bij ‘haar broertje’

Laura Haddock lijkt weer van de markt. De actrice uit White Lines was tot in 2019 getrouwd met Sam Clafin. Na een periode als vrijgezel zou ze nu verliefd zijn geworden op niemand minder dan Tom Rhys Harries, de acteur die haar broertje speelt in White Lines. De twee zijn vaak samen en hebben het plan om nog een serie samen op te nemen. Daarnaast is Tom inmiddels ook voorgesteld aan de vrienden van Laura.


Showrunner Better Call Saul verklapt: Walter en Jesse in slotseizoen?

Het einde van Better Call Saul is bijna in zicht, maar de grote vraag is of Walter White en Jesse Pinkman nog één keer terugkeren. De twee hadden een belangrijke rol in de hoofdserie Breaking Bad en fans riepen lange tijd om hun komst naar Better Call Saul. Showrunner Peter Gould bespreekt in aanloop naar het slotseizoen de mogelijkheden.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?