Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Riverdale • Queer Eye • Stranger Things

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Stranger Things verbreekt ene na andere record

De release van Stranger Things seizoen 3 houdt fans flink bezig. De serie is uiterst populair en verbreekt dan ook het ene na het andere record, zo blijkt uit een Tweet van Netflix. Op maandag tweette het bedrijf: “40,7 miljoen huishoudens hebben de serie bekeken sinds zijn release op 4 juli. Meer dan iedere andere film of serie in zijn eerste vier dagen. 18,2 miljoen huishoudens hebben het complete derde seizoen al uit.”


Productie Riverdale seizoen 4 emotioneel van start gegaan

De productie van het vierde seizoen van Riverdale is van start gegaan. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt een emotionele en dat blijkt ook wel uit de eerste table read. Zowel Mädchen Amick (Alice Cooper) als Marisol Nichols (Hermione Lodge) liet zich via Instagram uit over de emotionele dag. “Niets dan liefde, herinneringen en rouw om onze geliefde Luke op onze eerste dag terug.” Iedereen gaat er alles aan doen om Luke Perry een waardig afscheid te geven in Riverdale.


The 100 ligt voor laatste keer stil

Afgelopen maandag verscheen geen nieuwe aflevering van The 100 op Netflix. Het blijkt de laatste pauze uit het zesde seizoen van de reeks te zijn. Vanaf aanstaande maandag 15 juli tot en met 12 augustus kunnen we iedere week een nieuwe aflevering verwachten.


Trailer Queer Eye seizoen 4 verschenen

Het vierde seizoen van Queer Eye komt op 19 juli naar Netflix. In aanloop naar de release van het nieuwe seizoen heeft de streamingdienst de officiële trailer van het vierde seizoen naar buiten gebracht. In seizoen 4 keert de Fab Five terug naar Kansas City om mensen een totale make-over te geven.


Dit weten we al over slotseizoen Dark

Dark krijgt nog één seizoen bij Netflix en dan is het klaar. Het laatste seizoen van de trilogie telt acht afleveringen en de productie daarvan gaat in december van start in Berlijn. De cast wordt uitgebreid met Barbara Nusse, Hans Diehl, Jakob Diehl, Nina Kronjager, Sammy Scheuritzel en Axel Werner. De makers hebben al bekendgemaakt dat het laatste seizoen antwoorden biedt op alle vragen.


13 Reasons Why in oktober terug voor seizoen 3

De releasemaand van het derde seizoen van 13 Reasons Why lijkt bekend te zijn gemaakt. De jonge acteur Zach Prusak liet via Twitter weten dat seizoen 3 van de reeks in oktober op Netflix verschijnt. Het ziet er dan ook naar uit dat het niet lang meer duurt voordat we aan de slag kunnen met het derde seizoen van 13 Reasons Why.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?