Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: House of Cards • Castlevania • GLOW

Claire Underwood House of Cards Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Robin Wright heeft House of Cards gered

Het slotseizoen van House of Cards zal later dit kalenderjaar verschijnen en daarin is Robin Wright als Claire Underwood het hoofdpersonage. Frank Underwood is tenslotte eruit geschreven, doordat Kevin Spacey werd ontslagen na alle aantijgingen aan zijn adres. Patricia Clarkson, die in het vijfde seizoen al te zien was als Jane Davis, heeft nu naar buiten gebracht dat het Robin Wright is geweest die de serie heeft gered.


Trailer Orange is the New Black seizoen 6

We hoeven niet lang meer te wachten totdat het zesde seizoen van Orange is the New Black eindelijk bij Netflix te zien is. Het complete zesde seizoen komt op 27 juli op de streamingdienst en nu is ook de langverwachte trailer gelanceerd. De dames staan voor een hele nieuwe wereld.


Castlevania 2 heeft een releasedatum

Het tweede seizoen van Castlevania heeft eindelijk een releasedatum. De animeserie debuteerde vorig jaar zomer en het heftige verhaal over Dracula en zijn woede na de moord op de enige vrouw die hij ooit lief heeft gehad liet daarna lang op zich wachten. Op 26 oktober gaat het nu eindelijk verder.


Gevangenis-serie zorgt voor schokkend verhaal

Afgelopen week verscheen het tweede seizoen van Inside The World’s Toughest Prisones op Netflix. Daarin wordt onder meer het verhaal verteld van Serhiy Fedorovich Tkach. Het verhaal is zo bizar dat het uitgebreid het nieuws heeft gehaald. de 65-jarige heeft namelijk een kind verwerkt bij een veertig jaar jongere vrouw en dat terwijl hij al sinds 2008 levenslang gevangen zit voor moord op 37 meisjes en vrouwen.


Eerste beelden Better Call Saul seizoen 4

Het vierde seizoen van Better Call Saul is in aantocht. De serie gaat op 6 augustus verder in de Verenigde Staten en het wachten is nu op het moment dat Netflix meer bekend maakt over de releasedatum voor Nederland. Ondertussen kijken we alvast naar wat we van seizoen 4 kunnen verwachten.


Makers GLOW hebben nog honderd ideeën

Het tweede seizoen van GLOW is nu een week geleden verschenen op Netflix en de eerste fans hebben de afleveringen er al doorheen. Of er een derde seizoen komt is nog niet bekend, maar als het aan de makers ligt wel. Ze laten namelijk weten dat ze nog honderden ideeën hebben om het verhaal een vervolg te geven. Wil jij direct weten wanneer GLOW seizoen 3 komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: