Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Crown • Fatal Affair • Drive to Survive

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Lesley Manville nieuwe Prinses Margaret in The Crown

Voor het vijfde seizoen van The Crown is een nieuwe prinses Margaret binnengehaald. De rol gaat vertolkt worden door Lesley Manville, die als opvolger geldt van Vanessa Kirby en Helena Bonham Carter. “Ik kan niet gelukkiger zijn. Het stokje wordt overgegeven door twee formidabele actrices en ik wil ze niet teleurstellen”, aldus Manville.


Netflix lanceert officiële trailer Fatal Affair

De officiële trailer van Fatal Affair is een feit. De film, met hoofdrollen voor Nia Long en Omar Epps, wordt op 16 juli toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De film vertelt het verhaal van Ellie die niet door heeft dat een vluchtige ontmoeting met David misschien wel desastreuze gevolgen heeft. Het brengt niet alleen haarzelf, maar ook iedereen van wie ze houdt in gevaar.


Showrunner Better Call Saul verklapt: Walter en Jesse in slotseizoen?

Het einde van Better Call Saul is bijna in zicht, maar de grote vraag is of Walter White en Jesse Pinkman nog één keer terugkeren. De twee hadden een belangrijke rol in de hoofdserie Breaking Bad en fans riepen lange tijd om hun komst naar Better Call Saul. Showrunner Peter Gould bespreekt in aanloop naar het slotseizoen de mogelijkheden.


Derde seizoen Formula 1: Drive to Survive al in de maak

Achter de schermen blijkt al gewerkt te worden aan een derde seizoen van Formula 1: Drive to Survive. Netflix heeft zelf nog niets laten weten over een derde seizoen, maar inmiddels is duidelijk dat de cameraploegen aanwezig gaan zijn bij de race in Oostenrijk.


Dit vinden jullie de beste titels op Netflix in juni

Een serieklassieker, het slotseizoen van een omstreden verhaal, liedjes, baby’s en lava. Het zijn de vijf winnaars deze maand van de favoriete nieuwkomers op Netflix. Zo was de absolute topper in de categorie beste nieuwe serie 24 en deed 13 Reasons Why ook uitstekende zaken.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?