Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Schoenaerts opnieuw in The Old Guard, eerste foto’s Virgin River

Matthias Schoenaerts is opnieuw te zien in The Old Guard 2. Hij kruipt opnieuw in de huid van Booker. Daarnaast zijn de eerste foto’s van Virgin River seizoen 3 verschenen en blijkt J’accuse, de hond uit Lupin, een grotere rol te krijgen in seizoen 3.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Matthias Schoenaerts ook te zien in The Old Guard 2

Matthias Schoenaerts is opnieuw te zien in The Old Guard 2. Achter de schermen wordt al een tijdje gewerkt aan het tweede deel en eerder bleek al dat Charlize Theron terug zou keren voor het tweede deel. Nu blijkt dat Schoenaerts weer in de huid kruipt van Booker. De opnames van de tweede film starten begin 2022.


Eerste foto’s Virgin River seizoen 3 verschenen

Virgin River seizoen 3 komt op vrijdag naar Netflix. Om alvast een glimp te krijgen van wat we mogen verwachten van het derde seizoen van de romantische dramaserie, zijn onderstaande afbeeldingen gelanceerd. Daarop zien we onder meer Jack, Melinda en Doc.


Verwijderalarm: Sherlock en meerdere series eind juli de klos

Het Netflix Verwijderalarm is deze week niet lang, toch staan er wel een aantal films en series op het punt van verdwijnen die gemist zullen gaan worden. Zoals eerder al bekend is het op 14 juli gedaan voor Sherlock. Alle seizoenen zullen dan vertrekken, dus als je de gehele BBC-serie nog wil kijken moetje vaart maken. Eerder is het al de beurt aan Hinterland en een aantal films zoals The Invitation.


Rol J’accuse wordt groter in Lupin seizoen 3

J’acusse, de hond in Lupin, zal een grotere rol krijgen in het derde seizoen van Lupin. Omar Sy gaf een interview met Entertainment Weekly. “J’accuse, en ik zeg ‘zij’, omdat ze een vrouw is, is echt een diva. Ze is heel moeilijk op de set. Maar we houden van haar. Ik wil verder niets verklappen, maar we gaan meer van haar laten zien.” Ook over het derde seizoen vertelde hij alvast wat: “We hebben veel dingen die we willen doen en zeggen, maar zijn nog druk aan het schrijven.”


Trailer The Kissing Booth 3 gelanceerd: Einde trilogie

The Kissing Booth deel 3 heeft een officiële trailer gekregen op Netflix. Het slotstuk van de trilogie wordt op 11 augustus toegevoegd aan het aanbod. Elle komt voor hartverscheurende keuzes te staan, zo blijkt alvast uit de eerste beelden in aanloop naar de release.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?