Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Lucifer • Colin Kaepernick • Undercover

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Eerste foto’s zwart-wit-aflevering Lucifer gelekt

Vanaf 21 augustus kunnen we op Netflix aan de slag met het vijfde seizoen van Lucifer. EW heeft inmiddels de eerste foto’s gelanceerd van de zwart-wit-aflevering. Dat wordt de vierde aflevering van Lucifer en die episode gaat door het leven onder de naam It Never Ends Well for the Chicken. Hieronder zie je de eerste foto’s.


Colin Kaepernick krijgt eigen documentaire op Netflix

Colin Kaepernick krijgt een eigen documentaire op Netflix. Ava DuVernay (When They See Us) gaat voor de streamingdienst an de slag om het vroegere leven van de Amerikaanse atleet en activist in beeld te brengen. De documentaire belicht onder meer zijn middelbare school-periode en zijn beweegredenen om zich in te zetten voor zijn gemeenschap.


Vierde seizoen wordt slotseizoen voor Ozark

Netflix heeft een vierde seizoen besteld van Ozark. Met dat vierde seizoen wordt echter ook meteen afscheid genomen van de dramatische crimereeks. Dat betekent dat het verhaal in de Ozarks na vier seizoenen wordt afgerond.


Luijten schrijft boek op basis van Undercover

Hugo Luijten heeft de opdracht gekregen om een boek te schrijven op basis van de populaire Vlaams-Nederlandse Netflixserie Undercover. Het boek loopt parallel met het verhaal van de serie. Het boek moet dan ook wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet één persoon uit de serie voorkomen en moet het boek zich afspelen in de Belgisch-Nederlandse grensregio. Daarnaast moeten alle hoofdstukken worden goedgekeurd. Luijten verwacht niet dat het boek gebruikt wordt als leidraad, al zou hij dat wel fantastisch vinden. Dat vertelde Luijten aan 1Limburg.


Into the Night seizoen 2 besteld door Netflix

Into the Night krijgt een tweede seizoen op Netflix. De streamingdienst heeft via een video op Twitter bekendgemaakt dat fans zich op mogen maken voor nieuwe afleveringen. Daarmee kan de eerste Belgische Netflix Original rekenen op een vervolg.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?