Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Breaking Bad • Sweet Magnolias • Sandman

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Pinkman en White samen in Breaking Bad-film?

Gaan we Aaron Paul en Bryan Cranston dan toch als Jesse Pinkman en Walter White zien in een Breaking Bad-film? Cranston heeft opnieuw gehint naar een samenwerking toen hij een foto op Instagram plaatste met de tekst: ‘Nog sneller’. Op de foto zijn zowel Paul als Cranston te zien. Binnenkort wordt ongetwijfeld meer bekend over een mogelijke Breaking Bad-film met de twee.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Even sooner

Een bericht gedeeld door Bryan Cranston (@bryancranston) op


Spears in Netflix-serie Sweet Magnolias

Jamie Lynn Spears, het jongere zusje van Britney Speaers, heeft een rol te pakken in een nieuwe Netflix-serie. De actrice stopte tien jaar geleden met de serie Zoey 101 omdat ze in verwachting is, nu gaan we haar binnenkort terugzien in Sweet Magnolias. Jamie Lynn speelt Noreen.


Trailer van nieuwe film met Stranger Things-acteur

Netflix heeft de eerste officiële trailer van Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein naar buiten gebracht. David Harbour, die sinds donderdag ook te zien is in het nieuwe seizoen van Stranger Things, heeft de hoofdrol in de 28 minuten durende special te pakken. Op 16 juli wordt de film toegevoegd aan het aanbod van Netflix.


OITNB-maker Kohan heeft hoofdrolspelers nieuwe serie te pakken

Jenji Kohan, de maker van Orange is the New Black, werkt alweer aan een nieuwe serie voor Netflix. De hoofdrolspeelster voor haar nieuwe serie genaamd Slutty Teenage Bounty Hunters zijn inmiddels bekend. Maddie Philips en Anjelica Bette Fellini spelen de hoofdrol.


Sandman-serie van Neil Gaiman onderweg naar Netflix

Netflix heeft een serie besteld gebaseerd op The Sandman van Neil Gaiman. Nadat hij eerder zag hoe zijn boeken Good Omens en American Gods in een serie werden gegoten, is het binnenkort de beurt aan The Sandman. De serie gaat over Morpheus, de heerser van de droomwereld. De serie zit vol mythologieën.


Makers Haunting of Hill House werken aan nieuwe horrorserie

De makers van Haunting of Hill House gaan aan de slag met een nieuwe horrorserie. De streamingdienst heeft Mike Flanagan en Trevor Macy aan het werk gezet voor het nieuwe project Midnight Mass. Ondertussen werken de makers ook aan een vervolg op The Haunting of Hill House genaamd The Haunting of Bly Manor.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?