Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Summertime vernieuwd, 13 Reasons Why-maker maakt Echoes

Summertime is vernieuwd voor een derde seizoen op Netflix. Daarmee is de Italiaanse serie al razendsnel vernieuwd. Ondertussen gaat de maker van 13 Reasons Why aan de slag met Echoes. Netflix heeft daarnaast de actiefilm Beckett aangekondigd inclusief trailer.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Summertime nu al vernieuwd voor tweede seizoen

Goed nieuws voor de fans van de Italiaanse serie Summertime. De Netflix Original heeft een razendsnelle vernieuwing gekregen van Netflix. De serie telt tot op heden zestien afleveringen, maar er komt nog meer aan op Netflix. Een releasedatum voor het derde seizoen is nog niet bekend.


13 Reasons Why-maker maakt Echoes

Brian Yorkey, bekend als de maker van 13 Reasons Why, gaat aan de slag met nieuwe titels voor Netflix. Hij is een meerjarige deal aangegaan met de streamingdienst en star met Echoes. De limited serie draait om een identieke tweeling die van elkaars leven hebben geruild. Als één van de twee zussen verdwijnt, begint de wereld die ze hebben opgebouwdn in te storten.


Netflix cancelt vier komedieseries in één keer

Slecht nieuws voor komedieliefhebbers met een Netflix-abonnement. De streamingdienst heeft ervoor gekozen om vier komedieseries tegelijkertijd te cancellen. Voor twee series kwam het niet verder dan slechts één seizoen.


Actiefilm Deckett aangekondigd voor Netflix

Netflix heeft Beckett aangekondigd voor Netflix. De film komt op 13 augustus naar Netflix en heeft nu een trailer gekregen. In de film draait het om de Amerikaanse toerist Beckett. Na een auto-ongeluk belandt hij midden in een gevaarlijk politiek complot. Hij moet vluchten voor zijn leven.


Dit vinden jullie de beste titels op Netflix in juni

De stemmen zijn geteld en de vijf winnaars van juni zijn bekend. Jullie hebben de afgelopen dagen laten weten wat in jullie ogen de beste nieuwe films, series en docu’s op Netflix zijn. Met vijf winnaars.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?