Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Brooklyn Nine-Nine • 365 dni • Stateless

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Scripts Brooklyn Nine-Nine seizoen 8 weggegooid

De scripts voor vier afleveringen van het achtste seizoen van Brooklyn Nine-Nine lagen al klaar. Die zullen het levenslicht komend seizoen echter niet zien, zo laat Terry Crews (Terry Jeffords) weten. “We hebben veel sombere en diepe gesprekken gehad en we hopen daardoor iets te maken wat vernieuwend gaat zijn dit jaar. We hebben een kans en we zijn van plan deze op de best mogelijke manier te gebruiken. Onze showrunner Dan Goor, had vier afleveringen klaar om te gaan en die zijn de prullenbak in gegaan. We moeten opnieuw beginnen. Op dit moment weten we niet in welke richting het gaat.”


Anna-Maria Sieklucka vreesde voor rol in 365 dni

Anna-Maria Sieklucka vertolkt in 365 dni de hoofdrol van Laura. Toch had het niet veel gescheeld of ze had de hoofdrol niet aangenomen, vertelt ze aan Newseria Lifestyle. “Ik aarzelde omdat het en een zeer sterk onderwerp en het mijn debuut is. Gesprekken met de makers namen lange tijd in beslag. Over mijn angsten, wat ik graag wilde voorkomen en waar ik bang voor was. Toen ik hun ermee confronteerde, wist ik dat ik in goede handen was en dat alles goed zou zijn.”


Zo verwijder je titels razendsnel uit ‘verderkijken’

Netflix heeft het makkelijker gemaakt om de ‘Verderkijken’ lijst op te schonen. Gebruikers van de streamingdienst klaagden veelvuldig over de stappen die gevolgd moesten worden voordat een titel verwijderd kon worden uit de ‘Verder Kijken’ lijst. Netflix heeft dat voor Android-toestellen nu makkelijker gemaakt, terwijl de update ook spoedig naar iOS-apparaten komt.


Officiële trailer Stateless verschenen

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van de Australische serie Stateless. De miniserie wordt op 8 juli gelanceerd en vertelt het verhaal van vier vreemden: een vrouw op de vlucht, een moedige vluchteling, een bureaucrate en een vader met problemen. Ze hebben één ding gemeen: ze komen allen terecht in een Australische immigratiedetentiecentrum.


Nieuwe Nederlandse Netflix Original Dirty Lines aangekondigd

Netflix heeft opnieuw een Nederlandse Netflix Original Serie aangekondigd. In navolging van Ares mogen abonnees zich opmaken voor Dirty Lines. De serie moet in 2021 verschijnen en is gebaseerd op het boek 06-Cowboys van Fred Sauerressig.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?