Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Full House • Lucifer • The Haunting

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Prequel Full House in aantocht?

Er is hoop voor een toekomst van Full House. Fuller House stopt na vijf seizoenen, maar John Stamos die Uncle Jesse speelt in de reeks is echt nog niet klaar met de reeks. Hij zou graag een prequel van de reeks zien. “Ik ben geïnteresseerd in wat er voor Full House gebeurde. Die show brengt veel energie met zich mee. De show heeft veel geluk gebracht, dus zo makkelijk gaat het niet neer. Dat laat ik niet toe.”


Lucifer na vijf seizoenen echt klaar

Netflix maakte onlangs bekend dat het na vijf seizoenen klaar is voor Lucifer. De reeks komt binnenkort echt ten einde. Net als toen de vorige keer duidelijk werd dat Lucifer zou stoppen, zijn fans een petitie gestart om dat te voorkomen. Ditmaal helpt een petitie echter niet, liet producent Ildy Modrovich weten. De makers krijgen nu alle kans om de serie een waardig afscheid te geven.


One Day at a Time toch nog gered door Pop TV

Goed nieuws voor de fans van One Day at a Time. De serie werd na drie seizoenen geannuleerd door Netflix, maar nu is duidelijk geworden dat de reeks veder gaat bij Pop TV. Het relatief onbekende Pop TV is een onderdeel van CBS en dat netwerk heeft nu een vierde seizoen besteld. Een primeur, want nog nooit eerder werd een serie van Netflix na annulering gered door een ander netwerk.


Pedretti keert terug voor The Haunting of Bly Manor

Het is nog niet gedaan voor Victoria Pedretti in de The Haunting-reeks. De actrice was in The Haunting of Hill House te zien als Nellie Crain. Alhoewel zij nu weg is, keert Pedretti toch terug in het tweede seizoen dat door het leven gaat onder de naam The Haunting of Bly Manor. Eerder werd al bekend dat we de actrice ook gaan zien in het tweede seizoen van You.


Alison Brie ziet Community-film alleen op Netflix

Alison Brie ziet een Community-film wel zitten. Als het aan de actrice ligt, die in de serie de rol van Annie Edison vertolkte, zou er een film van Community gemaakt kunnen worden voor Netflix. “Ik denk dat ik terug zou keren. Gaan we een film maken? Het voelt voor mij dat als we ooit een Community film gaan maken, dat hij dan gemaakt moet worden voor Netflix.”


Dit zijn onze 6 tips van juni op Netflix

Netflix heeft afgelopen maand heel wat nieuwe titels toegevoegd aan zijn aanbod. De grote producties hebben uiteraard volop aandacht gekregen, maar ook daarbuiten was er heel wat te melden. Wij zijn aan de slag gegaan met een lijstje met 6 tips van de maand juni. Met onder meer Yankee en I Am Mother.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?